עלה טרף בפיה

• הוסף לסימניות
עוד לא היה לי הרבה פנאי לצאת לצלם עם הציוד החדש, אבל במסגרת ההסתגלות והלימוד של הציוד הוצאתי את דוגמנית הבית לגינה...

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מספיק חד...
מה הציוד החדש (אקסיף!!!)

עריכה: הצלחתי בסוף למצוא את הנתונים...
אז תתחדש על ה50D ועל ה50 1.8... יופי של ציוד... יש עוד עדשות נכון לעכשיו?

• הוסף לסימניות
אצלכם כבר שלכת? :)
לדעתי הלא צלמית בעליל, זה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;443186:
לדעתי לא מספיק חד...
מה הציוד החדש (אקסיף!!!)

עריכה: הצלחתי בסוף למצוא את הנתונים...
אז תתחדש על ה50D ועל ה50 1.8... יופי של ציוד... יש עוד עדשות נכון לעכשיו?

הילדה קיפצה לה כל הזמן ועד שהצלחתי לפקס היא זזה. בעומק שדה כזה רדוד כל תזוזה ולו קטנה מורידה מיד מהחדות כי הפוקןס כבר לא מדוייק. יש לי עוד כמה מהפוזה הזו אפילו יותר חדות אבל משום מה אהבתי את התמונה עם העלה למרות שהיא יכלה להיות טיפונת יותר מפוקסת.

הנה עוד אחת:

צפה בקובץ המצורף 69745

אני עדיין ממתין לבואה של הSigma 18-125 f/3.8-5.6 DC OS HSM, אני מקווה לקבלה עד סוף השבוע.

נכתב ע"י שי דרומי;443194:
אצלכם כבר שלכת? :)

לא כ"כ, אבל נשרו כמה עלים וילדים קטנים - כידוע - הם שואבי אבק גדולים;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה