עלה יבש

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה החלטתי להוריד את התמונה.
אעלה אחרת מעניינת יותר בהמשך.

• הוסף לסימניות
אין ענין בתמונה.

זה לא קשור לכשל טכני. הנושא פשוט לא מעניין.

• הוסף לסימניות
הקומפוזיצה מעולה!!!

• הוסף לסימניות
כדי לקבל ענין בעלה של שלכת. הייתי מחפש אותו למשל על מים-כמה עלים יחד כשיש עלה מרכזי.
עוד בלי לדבר על עצם איכות התמונה. בעיה בפוקוס ובנקיות-איכות הצבעים.

• הוסף לסימניות
אני לא צלם ולא ממש יודע מה זה, התגובה שלי באה כי עצבנה אותי התגובה הראשונה שלכלכה על העבודה בלי לדעת כלום!!!
בכל מקרה כבר כתבתי וכבר שאלת אז בדקתי מה זה בגוגל זה בערך לפי מה שהבנתי יחס בין האובייקט לבין שאר התמונה וא"כ התגובה הספונטנית שלי צודקת (ניבא ולא ידע מה ניבא...)
זה תמונה מעולה בתור צילומי תקריב, ממוקדת באוביקט וכל השאר מטושטש,
(ראיתי הרבה צלמים שעושים את האפקט הזה בצילומים של חדר יחוד..)
בהצלחה
וטיפ קטן - אל תשמעו ביקורת שלילית - היא פשוט לא קיימת...
נכתב ע"י הגלים;1815203:
את יכולה לפרט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1815177:
אין ענין בתמונה.

זה לא קשור לכשל טכני. הנושא פשוט לא מעניין.

תמונה מעניינת ביותר
גרמה לי לנעוץ בה את מבטי ליותר משניונת בודדת
ולנסות להכנס לראש המצלם ולהבין מה גרם לו להתעכב ולהנציח את יבשושיתו המרגשת של נושר זה

• הוסף לסימניות
מי שלא צלמת שלא תגיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה