עלה קטן שלי

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש את השיר הזה , של דודו אהרון (לא של אברהם פריד)?

• הוסף לסימניות
וגם את הפלייבק של השיר, יעזור מאוד!

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי גם את הפלייבק של אברהם פריד וגם של דוד אהרון...

קבצים מצורפים

• עלה קטן דודו אהרון פלייבק.mp3
    6.5 MB · צפיות: 0
  • עלה קטן אברהם פריד פלייבק.mp3
    4.8 MB · צפיות: 267
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
ואת השיר עם המילים יש גם?

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותו...
אבל אני צריכה דוקא את הגירסא המזרחית יותר.

תודה לכל מי שיכול לעזור!

• הוסף לסימניות
קצת דחוף...
אין לאף אחד????

• הוסף לסימניות
אה תודה!!
גם לי חסום, אבל ביקשתי בנטפרי שיפתחו לי..
שכחתי שאפשר לבקש ככה..

• הוסף לסימניות
השגתי את השיר, אבל הפורמט שלו לא נכנס לי לפרימייר- mkv :confused:
מישהו יכול להמיר לי את הפורמט הזה ל- mp3, mp4
משו נורמלי..

יש גם את הקישור לסרטון: https://www.youtube.com/watch?v=O-k6q_fjhnY
פתוח בנטפרי.

תודה רבה למי שיכול לעזור, זה דחוף לי..

קבצים מצורפים

• דודו אהרון - עלה קטן שלי.mkv
    16.3 MB · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי, תודה בכל מקרה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה