- הוסף לסימניות
שעת בוקר עיר העתיקה ירושלים.
תגובות יתקבלו בברכה...

צפה בקובץ המצורף 130612
נתונים:
1/320
F/6.3
ISO 500
תגובות יתקבלו בברכה...
צפה בקובץ המצורף 130612
נתונים:
1/320
F/6.3
ISO 500
נכתב ע"י יונה יונה;796781:התאהבת בעתיקה סופית.....
זו תפסה לי את העין יותר מכל האחרות... אז נחכה לבאה או נכתיר אותה?
צדקת. סתם רשלנות שלא לבדוק את הנתונים שוב בכל סצנה וסצנה.!נכתב ע"י איציק'ל;796792:מקסים ונכון!
(מוכרת לי הסמטה, לא דוד?)
רק שאלה לי אליך,
אם יש לך אפשרות של חשיפה כ״כ קצרה, למה לך iso 500?
לא עדיף חשיפה של, נניח, 1/180, ו-iso 100?
תבוא ערב או צהריים או בוקר אחד, או שניים, ונצא...נכתב ע"י msphoto;797094:אהבתי!
אני מקנא בך שיש לך זמן ומקומות כאלו..
וניקון... סתאאאם!!...
קנון ? קנון ???נכתב ע"י איציק'ל;797134:תבוא ערב או צהריים או בוקר אחד, או שניים, ונצא...
יש לי קנון.........
נכתב ע"י איציק'ל;797134:תבוא ערב או צהריים או בוקר אחד, או שניים, ונצא...
יש לי קנון.........
נכתב ע"י מיכאל דב;797664:מאיר ... לא הבנתי. האם זה הקנטה ? אכן יש לי ניקון אלא שנראה לי שגם בחברה השלישית (הלא היא ... ) אפשר להגיע ליכולות האלה... כמובן רק אם יש לך את הזמן..![]()
fuji...נכתב ע"י msphoto;798111:חס וחלילה..
אם פרגנו לך להכניס תמונת אישה לפורום אני לא ארד עליך על זוטות.. - (הייתי חייב....)
אגב, מי זו החברה השלישית? יש כמה טוענות לכתר..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים