שאלה עלויות בנייה

• הוסף לסימניות
ראינו דירה בבניין ישן קומה ראשונה,
המוכר הציג אישורי בנייה להרחבה,
מנסה להבין מהם עלויות הבנייה, האם יש מחיר למטר בערך בכדי לחשב עלויות?
אמר לי מישהו 4000 שח למטר שלד וגמר, זה נכון?
אשמח לעזרה בכדי שאוכל לחשב את האפשרות שלי להתקדם בעסקה,
(לא מדבר על שיפוץ פנימי יוקרתי, אלא עמודים רצפה תקרה קירות כשלד, כולל גמר בסיסי ריצוף טיח חשמל ובצבע)
תודה

• הוסף לסימניות
ראינו דירה בבניין ישן קומה ראשונה,
המוכר הציג אישורי בנייה להרחבה,
מנסה להבין מהם עלויות הבנייה, האם יש מחיר למטר בערך בכדי לחשב עלויות?
אמר לי מישהו 4000 שח למטר שלד וגמר, זה נכון?
אשמח לעזרה בכדי שאוכל לחשב את האפשרות שלי להתקדם בעסקה,
(לא מדבר על שיפוץ פנימי יוקרתי, אלא עמודים רצפה תקרה קירות כשלד, כולל גמר בסיסי ריצוף טיח חשמל ובצבע)
תודה
זה תלוי כמה מטר יש לך חדש (יציקות וכו') וכמה ישן והאם אתה שובר את כל החלוקה הפנימית ומחליף שם את כל האינסטלציה, חשמל, ריצוף וכו', האם אתה בונה ממד או לא. נסה לשרטט תוכנית ראשונית מלמעלה ולשלוח לכמה קבלנים להערכת מחיר.

בכל מקרה 4000 לדעתי נמוך מדי גם לשיפוץ סטנדרט. המחירים מאוד קפצו מאז המלחמה. לענ"ד אם כן לוקחים הערכה גסה זה מעל 5 אשח למ"ר ברמת סטנדרט. אפילו לכיוון 5.5 אשח.

• הוסף לסימניות
המחירים משתנים על פני כדור הארץ
בירושלים מחירי הבניה יקרים יותר מאזור המרכז
4000 שח למ"ר עבודות פנים בד"כ לא כולל חומר לבן

• הוסף לסימניות
אנחנו בררנו אחרי פסח,
בירושלים,
קבלן אמר 10,000 ש"ח למטר.
היה גם חפירה.

• הוסף לסימניות
אנחנו באמצע בניה ואני רואה פערים בין בניה לבניה, פערים של מאה אלף ש"ח ויותר.
הבניה תלויה בהרבה דברים- בכמות ההרחבה החדשה , איזה סוג יציקות, האם יש יסודות, האם יש דילוגי קומות וכד'
בנוסף, שיפות בבית- האם כולל שינויי אינסטלציה וחשמל, שבירת קירות וכו'
בגדול לשיפוץ פנים עולה באזור ה 5000 ש"ח למ"ר

• הוסף לסימניות
@א.ד.מ.
מחישוב שלי עלות בניה פנים בלבד קבלן +חומר לבן יוצא 4500 ש"ח למ"ר,
ז"א שאם הדירה שלכם 120 מ"ר יצא השיפוץ כ540K ש"ח

• הוסף לסימניות
@א.ד.מ.
מחישוב שלי עלות בניה פנים בלבד קבלן +חומר לבן יוצא 4500 ש"ח למ"ר,
ז"א שאם הדירה שלכם 120 מ"ר יצא השיפוץ כ54
מה כללת בחומר הלבן רק גמר בסיס של הדירה (קרמיקה/סניטריה/אלומניום/דלתות)
או גם מעבר-מיזוג, סורגים, תאורה?

• הוסף לסימניות
קודם כל יתכן בבניין ישן פלוסים נוספים כמו פינוי בינוי או תמא 38 לעצם העניין הפער כל כך גדול בבנייה ותלוי בקבלן הפערים ממש גדולים ולכן אין אפשרות לומר מחיר מוחלט אני בימים אלו מסיים בנייה של שטח שלא היה מנוצל בירושלים והפכתי ל2 יחידות דיור בניתי מספר פעמים מעולם אבל מעולם לא פגשתי קבלן כל כך טוב מחיר ממש זול כולם רצו מחירים יותר גבוהים כמעט כפול אבל העיקר שגם שעשיתי שינויים או בעצם העבודה לא בקש תוספות אלא עבד במהירות מקצועיות ובשקט ממליץ מאוד
אבל באותה מידה יכול להיות שהייתי פוגש בקבלן שעל כל נקודת חשמל או מיים או שינוי או טעות אפילו שלו היה מבקש תוספות והמחיר היה מזנק

• הוסף לסימניות
ככלל חומר לבן זה כל דבר שהוא לא חומר שחור וזה כולל גם תאורה. מיזוג
אני יודעת. רק שבחוזה עם קבלן לא תמיד מכניסים הכל.
לכן שאלתי ספציפית לגבי המחיר שכתבה איזה חומר לבן הוא כלל.

• תודה
Reactions: S10
  • הוסף לסימניות
קודם כל יתכן בבניין ישן פלוסים נוספים כמו פינוי בינוי או תמא 38 לעצם העניין הפער כל כך גדול בבנייה ותלוי בקבלן הפערים ממש גדולים ולכן אין אפשרות לומר מחיר מוחלט אני בימים אלו מסיים בנייה של שטח שלא היה מנוצל בירושלים והפכתי ל2 יחידות דיור בניתי מספר פעמים מעולם אבל מעולם לא פגשתי קבלן כל כך טוב מחיר ממש זול כולם רצו מחירים יותר גבוהים כמעט כפול אבל העיקר שגם שעשיתי שינויים או בעצם העבודה לא בקש תוספות אלא עבד במהירות מקצועיות ובשקט ממליץ מאוד
אבל באותה מידה יכול להיות שהייתי פוגש בקבלן שעל כל נקודת חשמל או מיים או שינוי או טעות אפילו שלו היה מבקש תוספות והמחיר היה מזנק
אפשר לקבל פרטים על הקבלן? תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה