כללי עלון ברכת החמה

• הוסף לסימניות
לאחר שנעזרתי בעצתכם הגולשים אני מעלה את העלון המושלם...
כמו"כ לאחר בירור מקיף עם רבנים החלפתי את התמונה של השמש למשהו קצת שונה.
אגב אם עדיין יש הערות - בבקשה, זה נשלח מחר לדפוס.
תודה לכל מי שהעיר והאיר את עיני!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 733.9 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מקסים ביותר,
אני הייתי משלבת בפנימי מעבר לכחול - לשלב את החיצוני והפנימי.
גם מפריע לי הפס האמצעי העקום.

תענוג לעין.

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד! באמת תענוג!
מצטרפת לנ"ל-גם בנוגע להערות

• הוסף לסימניות
קודם כל - מיוחד!!! וממש ממש מביע!

כמה הערות קטנות:
- הערה דקדוקית (את/ה לא חייב להתייחס...) צריך לומר י"א בניסן - להוסיף את ה-ב'.

- במשפט שכתוב לאחר הכותרת "ברכת החמה", הייתי שמה פסיק לאחר תשס"ט.

- במסגרת של לעילוי נשמת, יש רשימה של שמות ובסוף - ע"ה. אבל אחרי שם אחד מהרשימה כתוב ע"ה - כנראה מיותר.
אני גם מצטרפת להערות הקודמות.

אבל בכללות - עבודה מדהימה.

• הוסף לסימניות
ישר כח. זו הוכחה שאפשר לשמור על כללי ההלכה בלי לוותר על האיכות של העבודה.

• הוסף לסימניות
נקי ומיוחד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מתחת הטקסט כולו הייתי שמה רקע לא אלכסוני.

• הוסף לסימניות
יפה
הייתי מרים את השורה שמתחת לברכת החמה - שי מהתוועדות, מעט למעלה
נסי בקו עם השורה משמאל - קרית משה ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה