כללי עלון לביכנ"ס

• הוסף לסימניות
העלון 4 עמודים מקופל ומודפס
אשמח לחוות דעתכם ורעיונות לעוד קטגוריות בעלון :)
eHP3rjr.jpg

x9CSjlu.jpg

LFTkFtj.jpg

1hCBkqK.jpg

• הוסף לסימניות
התמונות לא עלו.

• הוסף לסימניות
לא עלה

• הוסף לסימניות
תעלה PNG זה יראה ישירות בפרוג

• הוסף לסימניות
תסגור לקובץ PNG ותעלה ב > מצב עריכה מתקדם > קבצים מצורפים

• הוסף לסימניות
זה מאוד מרשים
רק בעמ' 1 ההדמיה לא נראת כ"כ טוב
ובעמ' 3 הייתי מקטינה טיפה את התמונות שיהיה רווח שווה בין הכיתוב שיראה יותר נקי לעין

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי משהו אחר (:
נראה לי כדאי לעבוד על דוגמא חדשה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ומרשים מאוד!
גם לי הפריע ההדמיה בעמ' 1

• הוסף לסימניות
לקחת עלון של 'פחד דוד' של הרב פינטו שהיה מעוצב כך שנים ארוכות ופשוט שמת עליו את הטקסטים שלך, ואתה מעלה לחו"ד??
הם עכשיו משנת תשע"ד עברו לעיצוב חדש, אבל מה עם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
נכון ! גם אני הייתי בהלם לראות את זה.

• הוסף לסימניות
מצאו את ההבדלים..

קבצים מצורפים

• 11.png
    KB 559.2 · צפיות: 24
  • 22.png
    KB 561.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אולי יש פה מקום לדון לכף זכות? (אולי זה הוא שעיצב לפחד דוד בעבר?)
ואולי כדאי לעשות את זה יותר עדין ופחות אגרסיבי ובאישי?

קצת כבוד...

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי לפני המון שנים את זה
האמת שהעיצוב כה מיושן וכבד ואינני יכולה להסתכל עליו כבר, יש להם היום עלון חדש כבר, אבל מן הראוי היה לפנות למוסדות פניני דוד או לגרפיקאית לבקש לכל הפחות..
צודקת שאכן צריך לדון לכף זכות, ואני מנסה לדונו שהוא חדש בתחום לא מודע לענין זכויות יוצרים..

• הוסף לסימניות
זה אשכול ראשון שיונתן פתח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה