כללי עלון תל אביבי

• הוסף לסימניות
מה המאפיינים הבולטים של עלון בסגנון "תל אביב"?
משהו מודרני, מופרע, חדשני,לא רגיל... לא קשור לעיצוב "חרדי".

אני צריכה לעצב עלון בסגנון "תל אביב", והדרישה היא עלון שאנשים לא שומרי תו"מ יקחו ליד. על איזה מאפיינים להתמקד?

אם מישהו יכול להעלות לי שמות ודוגמאות לעלונים מעוצבים בסגנון אשמח.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את המאפיינים ה'תל אביביים' הבולטים ביותר לא נראה לי שתרצי להכניס (סוגי דמויות, בילויים וכדו'). מה שכן, תוכלי להשתמש בסמלים אחרים של העיר: ים, מבנים ידועים, בתי קפה, מסעדות, או אלמנטים מתוכם עם עיצוב צעיר וחדיש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;727354:
את המאפיינים ה'תל אביביים' הבולטים ביותר לא נראה לי שתרצי להכניס (סוגי דמויות, בילויים וכדו'). מה שכן, תוכלי להשתמש בסמלים אחרים של העיר: ים, מבנים ידועים, בתי קפה, מסעדות, או אלמנטים מתוכם עם עיצוב צעיר וחדיש.
לא לא! כנראה שלא הובנתי.
העלון לא לתושבי תל אביב.
אלא בסגנון תל אביבי, במילים אחרות- סגנון שאנשים שלא שומרי תו"מ יקחו מיד ליד.
משהו חדשני מופרע לא רגיל...
(השאלה איך מתרגמים את המילים האלו לעיצוב...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;727359:
מי יותר תל אביבי מאיתמר גור?
מצ"ב לינק לאתר שלו תוכלי לקבל משם קצת השראה.
אגב, הוא מרצה לעיצוב בפרוג.
http://www.studiogur.com/
תודה!
באמת זה הסגנון.
אם אתם מכירים עוד מעצבים שיש להם תיקי עבודות ברשת שאפשר לקבל מהם השראה- אשמח לקישורים.
תודה!

• הוסף לסימניות
מי אמר שסגנון תל אביבי הוא "חדשני מופרע ולא רגיל"?

בכל מקרה, תתרחקי מכל מה שנתפס אצלך כמכובד ויוקרתי, כמו סילסולים ועיטורים למיניהם, כי זה ממש לא מה שהולך שם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי למקד יותר את קהל המטרה לפני שמעצבים
לאיזה אנשים שלא שומרים תו"מ את פונה?
נוער? סטודנטים? שלושים פלוס? ארבעים פלוס?
לצעירים יותר - הסגנון של איתמר גור נקי מדי, ויאפי מדי
הולך יותר סגנון צבעוני וקופצני

• הוסף לסימניות
האם מדובר בעלון לקירוב רחוקים ??
צריך לחשוב מה בעצם ימשוך אותם ומה הם מחפשים בעצמם:
איך מתרגמים לעיצוב עדכני מושגים כמו:
רוחניות, פיוט , כיסופים, סיפורים חסידיים...

ראיתי בתיק העבודות שלכם את העיצוב של הפלייר "סוד התהילים"
ושל הדיסק "התעוררות", בהחלט סיגנון שיכול למשוך אנשים בכל מקום.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העצות!
המפיק של העלון נתן לי את ההגדרות האלו. ומתוך הכרות עם קהל היעד. זה בדיוק הסגנון שידבר אליהם: סגנון נקי אך עם אמירה חדשנית ומופרעת.
עכשיו מה שאני מחפשת, זה רק השראה ז"א עלונים מעוצבים בסגנון.
אשמח מאוד אם יש למישהו שם של עלון מעוצב בקפידה, בסגנון הנ"ל. פשוט רק להשראה.כדי שאוכל להתעמק בפרטים ולהבין את צורת העימוד.
או אם מישהו יכול להעלות לי דוגמאות להשראה אודה לו מאוד!
ושוב, תודה רבה על העצות.
אשמח לעזרה מכל אחד שיכול...
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;727827:
מי אמר שסגנון תל אביבי הוא "חדשני מופרע ולא רגיל"?

בכל מקרה, תתרחקי מכל מה שנתפס אצלך כמכובד ויוקרתי, כמו סילסולים ועיטורים למיניהם, כי זה ממש לא מה שהולך שם.
תודה!
סלסולים לא מתקרבים לעיצוב...
השאלה איזה אלמנטים כן?

• הוסף לסימניות
אם את לא חסומה, תיכנסי לפורטפוליו של אברהם קורנפלד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה