כללי עלון

• הוסף לסימניות
כמה עולהעיצוב עלון צבעוני דף 1 שני צדדים

• הוסף לסימניות
קצת יותר פרטים, גודל העלון? מה הוא מכיל? מודועת? טקסט? חד פעמי? קבוע?

• הוסף לסימניות
גודל 31*23 כולל עיצוב חיצוני ובפנים עיצוב עימוד
חד פעמי פרסומת על הגדה לפסח הכל עיצוב שלי לא נתנו לי חוץ מלוגו כלום

• הוסף לסימניות
אם כבר עשית, עדיף שתעלי, וכך יהיה הכי קל להעריך את העבודה, כי זה משתנה לפי רמת העבודה..... חוץ מזה לא סכמתם מראש מחיר? או שאת רק רוצה לדעת כמה המחיר היה ריאלי?

• הוסף לסימניות
לא דיברנו על מחיר הוא מחכה לשמוע ממני אני חשבתי 500
העלון מושקע אני לא יכולה לעלות כי זה עדין לא התפרסם

• הוסף לסימניות
500 ש"ח, נשמע הגיוני מאוד, שוב, הכל בארפל, אין לי מושג על הרמה שלך, ועוד

• הוסף לסימניות
500 ש"ח השתגעתם? לפי מה? לפי משכורת מינימום. אלא א"כ אתם מתחילים או עובדים בשחור

• הוסף לסימניות
לא להלחץ.... כך זה בכל האשכולות של התמחור המחיר נע בין 20-2000 ש"ח, אם היא חושבת ש-500 ש"ח שווה לה, סימן שהיא עשתה חשבון פחות או יותר מספר השעות שעבדה על זה כפול השכר שהיא חושבת שמגיע לה, תני לה, למה כך בצעקות?....
הכל תלוי.... תפרגני לה, אני חושבת לגרפיקיאת מתחילה ואפילו יותר מזה, זה הגיוני. אבל הכי חשוב זה להיות מרוצים מהמחיר שלוקחים, ולא לשמוע אח"כ אנשים שאומרים לך 'היית פריירית'....

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק מתחילה

נכתב ע"י גרפוטו;368860:
לא להלחץ.... כך זה בכל האשכולות של התמחור המחיר נע בין 20-2000 ש"ח, אם היא חושבת ש-500 ש"ח שווה לה, סימן שהיא עשתה חשבון פחות או יותר מספר השעות שעבדה על זה כפול השכר שהיא חושבת שמגיע לה, תני לה, למה כך בצעקות?....
הכל תלוי.... תפרגני לה, אני חושבת לגרפיקיאת מתחילה ואפילו יותר מזה, זה הגיוני. אבל הכי חשוב זה להיות מרוצים מהמחיר שלוקחים, ולא לשמוע אח"כ אנשים שאומרים לך 'היית פריירית'....
ואני מאד לא רוצה להקרא אח"כ פריארית אני פעם ראשונה עצבתי עלון ולכן איני יודעת כמה אפשר לקחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה