דרוש מידע עלות הפקת תלוש לעמותה

• הוסף לסימניות
אני נותן שירות לעמותה ועסק (בנפרד) בצורה של עוסק פטור שאני מביא להם דרישת תשלום והם משלמים לי לפי זה, ואני מעוניין לבגור את העוסק ושישלמו לי בתלוש.
העמותה והעסק ההם לא מעסיקים (עוד) עובדים תחתיהם עם תלוש ואשמח לברר כמה יעלה להם להוציא לי תלוש
כולל כל ההוצאות שהם משלמים (תשלום לרוא"ח, אחוזים לביטו"ל פנסיה וכל הנלווה) כדי שאדע האם שווה לי לשלם להם את זה כדי שיסכימו לתת לי תלוש.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תשלום בסיס - דמי הפקת תלוש ליועץ מס
פנסיה - 12.5%
ביטוח לאומי - עד 8,261 ₪ המעסיק ישלם 4.51% מגובה השכר של העובד

• הוסף לסימניות
תשלום בסיס - דמי הפקת תלוש ליועץ מס
פנסיה - 12.5%
ביטוח לאומי - עד 8,261 ₪ המעסיק ישלם 4.51% מגובה השכר של העובד
תודה על המענה
רק כמה (מקובל) התשלום בסיס (אפילו בערך איפה מתחיל ואיפה נגמר)
וביטו"ל האם יש מינימום שלא משלמים בכלל (ראיתי משהו 2300 בערך) וא"כ האם אנ צריך לשלם ביטו"ל כמו אדם שלא עובד

• הוסף לסימניות
יש גם ימי מחלה, ימי חופשה, דמי הבראה, נסיעות
ממוצע הוצאות מעסיק על עובד הן בשווי כ30% מהשכר.

• הוסף לסימניות
ובהמשך אם העמותה תוציא עוד תלושים ותעבור את הרף, יהיה להם גם מס שכר 7.5%

• הוסף לסימניות
לשכיר משלמים ביטוח לאומי מהאגו' הראשונה, כ7% כולל ההפרשה של העובד.
בנוסף יש עלויות פנסיה כ18% כולל הפרשות עובד.
בנוסף לעמותה יש בדר"כ תוספת עלות לכל עובד של 7% מס שכר שאין לעוסק שאינו עמותה.
ויש גם עלות הפקת תלוש תלוי בהנה"ח של העמותה כמה הם גובים על זה.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
כמה מקובל לקחת על הפקת תלוש (בודד-וראשון לעמותה)?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה