עלות לשעת הסרטה

• הוסף לסימניות
100-250

• הוסף לסימניות
אם את מצפה להתייחסות עניינית תצטרכי לפרט יותר:

בכמה שעות מדובר? (אין מחיר שעה בודדת כמחיר שעה מתוך 10 שעות)
איזה חומר מצולם? (כנס, חתונה, סרט, שיעור דף היומי.. וכו' )
צילום וידאו בלבד או גם תאורה וסאונד מתקדמים?
וכו' וכו'

אם את רוצה תשובה כללית: 100-800 ש"ח..

ועוד משהו, נראה שאת חדשה כאן, אז ברוכה הבאה!
עם הזמן תלמדי שלהמתין 25 דקות לתשובה זה ממש מעט.

• הוסף לסימניות
msphoto, איזה קבלת פנים יפה, תודה לך,סופסוף משהו מתייחס אלי כאן.. ובכן, הסרטה של שש כיתות, בכמה בתי ספר, כל בת בנפרד מדקלמת משהו ואחריה הבת הבאה בסרט נע.. מקווה.. תלוי במורה.. , בלי תאורה מיוחדת רק עם מיקרופון דש.
אני מניחה שהכל ביחד יקח לי משהו כמו שעתיים לכתה אז פלוס מינוס 15-20שעות.

• הוסף לסימניות
100-150

• הוסף לסימניות
את רוצה הצעת מחיר או שואלת כמה לקחת?
המחיר משתנה בהתאם לרמת ונסיון הצלם

אגב, לפעמים גם צילומים ׳פשוטים׳ לכאורה מסתבכים בשטח.. את צריכה לדעת טוב טוב מה הולך לקרות ואיך את מתגברת על בעיות ספונטניות.

• הוסף לסימניות
למשל הייתי צריכה לעשות משהו כזה בבית ספר והי-ה שם שיפוצים באותו יום ורעש נורא, עד שברחנו למקלט. למזלי המקלט הי-ה מואר ומקושט

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, אם יש רעש ושיפוצים אז אני אמורה לעלות את המחיר???

• הוסף לסימניות
את אמורה לקחת לפי שעות מהרגע שאת מגיע, אם יש רעש ושיפוצים, שמזמיני העבודה ידאגו לענין, בשבילךtime is money

• הוסף לסימניות
התכונתי שתבקשי שיהי-ה מקום שקט להסרטה בלי שום קשר לכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה