עלות משוערת של שיפוץ דירה

• הוסף לסימניות
אני שואלת כיוון שהבאתי 2 אנשי מקצוע וכל אחד אמר לי מחיר אחר ויש הפרש של 50% ביניהם
תבררי על אמינות ואיכות העבודה.
פעמים רבות הזול הוא היקר.

• הוסף לסימניות
אני שואלת כיוון שהבאתי 2 אנשי מקצוע וכל אחד אמר לי מחיר אחר ויש הפרש של 50% ביניהם

תבדקו עם כל אחד מה בדיוק הוא נותן. אין בערך.

מעבר לכך, הסכום הסופי תלוי מאוד! בכמה אתם תחרגו מהסיכום הראשוני. הרבה, אם לא רוב האנשים המשפצים את דירותיהם נופלים לתוספות משדרגות לא הכרחיות שהן אלו שיוצרות את הפער בין מה הסכום שחשבו עליו בהתחלה לבין מה שיצא בפועל.

• הוסף לסימניות
שלום רב,

אשמח לשמוע איפו אפשר לקנות דלתות של פנדור לא בחניות שלהם , אני רוצה במחיר יותר זול אצל סוכן או משו כזה

• הוסף לסימניות
אני קניתי אריחים באתר https://tile.co.il אני די מרוצה אבל זה לא קל בעיני לבחור במסך מחשב אריחים. לא מתאים לכולם

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שמקבלן שסחט אותם עוד ועוד, נאלצו למכור את הדירה.
גרים בשכירות.
וזה מקרים שחוזרים על עצמם :(
אל תתפתו, אם כבר, אז כבר.
ובררו היטב אצל כמה אנשים על הקבלן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה