התייעצות עליאקספרס פינקו אותי :)

• הוסף לסימניות
אולי בגלל שאני לקוחה מתמידה, אולי בגלל שנחה עליהם רוח התנדבות לכבוד החגים שלהם, אולי בגלל ש.. לא יודעת מה...
כך או כך, קבלתי הודעה מהדואר על חבילה שעומדת להגיע, ואין לי מושג מה זה.
יש לי כמה חבילות בדרך אך זה לא מספר המעקב של אף אחת מהן.
איך אני יכולה לדעת של מי החבילה הזו?

[בדקתי וזו לא חבילה ישנה שהזמנתי בעבר ולא הגיעה, זה לא מישהו שהזמין על שמי כי זה לא מופיע בהזמנות שלי, באתר של הדואר מופיע תחת החבילה הזו הכתובת שלנו ומס' הפון אז לכאורה זו לא טעות במס' או בכתובת]

• הוסף לסימניות
לפעמים הם משנים ת'מספר הזמנה, אבל הם משנים את זה גם האתר של "אלי אקספרס"
בדקת באתר את המספר הזמנה, או שרשמת לך בצד כשהזמנת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפעמים הם משנים ת'מספר הזמנה, אבל הם משנים את זה גם האתר של "אלי אקספרס"
בדקת באתר את המספר הזמנה, או שרשמת לך בצד כשהזמנת?

נכון, כשהם מצרפים חבילות הם משנים את מס' המעקב.
זה הדבר הראשון שבדקתי.

החבילות שלי בדרך, עם מס' מעקב מסודר, לא זה.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים מספר המעקב שנותנים לא נכון.
והחבילות מגיעות עם מספר מעקב אחר.
(קרה לי כמה פעמים, מכיון שזה הגיע מאוחר, פתחתי סכסוך וקיבלתי החזר. לאחר מכן הגיע, אבל כיון שמס' המעקב לא היה נכון - לא עודכן באתר שקיבלתי, וכך זה נכנס לגדר של "אבידת גוי" שהוא לא יודע שזה הגיע אלי, כך שזו אפי' בעיה הלכתית להחזיר, הרווח היה כולו שלי).

• הוסף לסימניות
בקיצור אל תתלהבי
זה כנראה משהו שהזמנת, לא מתנה... ;)

• הוסף לסימניות
בקיצור אל תתלהבי
זה כנראה משהו שהזמנת, לא מתנה... ;)

לא מתלהבת אבל זה עדיין לא משהו שהזמנתי....

הדברים שהזמנתי נמצאים אצלי במעקב מסודר בדואר ואני יודעת איפה הם, הם לא נאבדו בדרך...
זה משהו אחר.

בקיצור, נחכה ונראה מה ינחת עלי.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים מספר המעקב שנותנים לא נכון.
והחבילות מגיעות עם מספר מעקב אחר.
(קרה לי כמה פעמים, מכיון שזה הגיע מאוחר, פתחתי סכסוך וקיבלתי החזר. לאחר מכן הגיע, אבל כיון שמס' המעקב לא היה נכון - לא עודכן באתר שקיבלתי, וכך זה נכנס לגדר של "אבידת גוי" שהוא לא יודע שזה הגיע אלי, כך שזו אפי' בעיה הלכתית להחזיר, הרווח היה כולו שלי).
גם מבחינה חוקית זה מותר להשאיר את החבילה אצלכם

• הוסף לסימניות
זה כנראה טעות בשם וזה פשוט לא על שמך לכי לדואר ותבדקי.
(אולי זה חבילה שלי שלא הגיעה;), ברצינות)

• הוסף לסימניות
גם מבחינה חוקית זה מותר להשאיר את החבילה אצלכם
זה ברור.
התכוונתי לומר שגם מבחינה הלכתית לא היה ענין להחזיר [במקרה אחר למשל, כשפתחתי סכסוך והוא ביקש לחכות שיגיע, כתבתי לו שאני יהודי חרדי, ואם יגיע אני זה שאדאג להחזיר לו את הכסף, לאחר מכן באמת הגיע (והפעם עם מס' מעקב אמיתי, ועודכנה מסירה בדואר), ופניתי אליו ושילמתי לו שוב].

• הוסף לסימניות
זה ברור.
התכוונתי לומר שגם מבחינה הלכתית לא היה ענין להחזיר [במקרה אחר למשל, כשפתחתי סכסוך והוא ביקש לחכות שיגיע, כתבתי לו שאני יהודי חרדי, ואם יגיע אני זה שאדאג להחזיר לו את הכסף, לאחר מכן באמת הגיע (והפעם עם מס' מעקב אמיתי, ועודכנה מסירה בדואר), ופניתי אליו ושילמתי לו שוב].
זכית לקדש את השם בגויים!
אשריך.

• הוסף לסימניות
גמני קבלתי כבר פעמיים דברים שלא הזמנתי...
אבל לא מציאה גדולה...

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה בעשירי לנובמבר, 2019 קיבלתי עליה הודעה בתשיעי לנובמבר 2020...

• הוסף לסימניות
בקיצור, כשאקבל את החבילה המדוברת, במידה והיא לא משהו שהזמנתי-
אפרסם את זה כאן ואעשה השבת אבידה:D

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
אולי בגלל שאני לקוחה מתמידה, אולי בגלל שנחה עליהם רוח התנדבות לכבוד החגים שלהם, אולי בגלל ש.. לא יודעת מה...
כך או כך, קבלתי הודעה מהדואר על חבילה שעומדת להגיע, ואין לי מושג מה זה.
יש לי כמה חבילות בדרך אך זה לא מספר המעקב של אף אחת מהן.
איך אני יכולה לדעת של מי החבילה הזו?

[בדקתי וזו לא חבילה ישנה שהזמנתי בעבר ולא הגיעה, זה לא מישהו שהזמין על שמי כי זה לא מופיע בהזמנות שלי, באתר של הדואר מופיע תחת החבילה הזו הכתובת שלנו ומס' הפון אז לכאורה זו לא טעות במס' או בכתובת]
בלת"ק
מאיפה הביטחון שזה מעליאקספרס? אולי זה סתם דו"ח, אל תמהרי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה