עליונית לחג

• הוסף לסימניות
למכירה עליונית חגיגית בצבע לבן מידה 40-42 (אפשר להצר בקלות)
מוכרת בגלל שהיא לא מתאימה לחצאית שלי
40 ש"ח בלבד, אני מב"ב
052-7654797

• הוסף לסימניות
מעוניינת.
האם עדיין רלוונטי?

א"כ, אהי' איתך בקשר מיד אחרי החג בעז"ה.

כוח"ט.

• הוסף לסימניות
מעניינת.

(אפשר אולי לדעת מאיפה החולצה? תודה.)

• הוסף לסימניות
רלוונטי.

• הוסף לסימניות
מעונינת.
אשלח מישהו לקחת.
אפשר טל' וכתובת לתיאום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;1385396:
מעונינת.
אשלח מישהו לקחת.
אפשר טל' וכתובת לתיאום?

תתקשרי לטל' שכתבתי

• הוסף לסימניות
למה זה לא נמכר לכל אלה שרצו? אפשר עוד מידע... כי עקרונית אני מעוניינת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1388746:
למה זה לא נמכר לכל אלה שרצו? אפשר עוד מידע... כי עקרונית אני מעוניינת..

הצלצול בטעות...
לא נמכר עדיין כי פרסמתי את זה ממש לפני החג ולא הספיקו להגיע ואחת שהגיע לכאן המידה לא התאימה לה...:(

• הוסף לסימניות
אוקיי.. את מבני ברק?
ולא ציינת אם זה חדש... ומאיפה זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה