כללי עליית מחירים..

• הוסף לסימניות
האם אתם מעדכנים לקוחות שהעלתם במחיר?
או שהם מבקשים הצעה ואז נותנים ואז מקבלים- רגע, אבל היה זול יותר...?

או בקיצור- איך עושים את זה נכון??

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אומרים יפה ללקוח שזה המחיר ששווה לי כרגע ובשבילו אני מוכנה לעבוד, ושמדובר במחיר הוגן ומקובל בשוק
ומסבירים לו שיתכן ויהיו אחרים (כולל אני בעצמי עד לפני חודשיים) שיתנו לו מחיר אחר אבל גם התוצאה היא אחרת.
הלקוחות שיבהלו ויברחו- לא לקחת ללב. יבואו במקומם חדשים בעזרת ה' שידעו להעריך את העבודה ולשלם כמו שהיא שווה.
(ומנסיון לא קטן- ככל שלקוח מוכן לשלם ולא יושב על האגורה בתחילת הפרוייקט- יש יותר אמון, פחות תיקונים ויותר הערכה לתוצאה וליוצר.)

*אגב- גם כשמעלים מחירים יש לקוחות שעדיין נשאיר להם קצת פריוילגיות, אם זה לקוחות קבועים או כאלו שהחשיפה שלהם גבוהה ומפרסמת אותנו, וכן, גם אלו שהיה להם אמון בנו בתחילת דרכנו עם כל הטעויות בסגירה לדפוס והסימני חיתוך שזזו בטעות. בזכותם אנחנו איפה שאנחנו היום..

אה, ולא לשכוח להגיד להם את זה.. "לכם יש את המחירים שלכם..."

• הוסף לסימניות
אומרים יפה ללקוח שזה המחיר ששווה לי כרגע ובשבילו אני מוכנה לעבוד, ושמדובר במחיר הוגן ומקובל בשוק
ומסבירים לו שיתכן ויהיו אחרים (כולל אני בעצמי עד לפני חודשיים) שיתנו לו מחיר אחר אבל גם התוצאה היא אחרת.
הלקוחות שיבהלו ויברחו- לא לקחת ללב. יבואו במקומם חדשים בעזרת ה' שידעו להעריך את העבודה ולשלם כמו שהיא שווה.
(ומנסיון לא קטן- ככל שלקוח מוכן לשלם ולא יושב על האגורה בתחילת הפרוייקט- יש יותר אמון, פחות תיקונים ויותר הערכה לתוצאה וליוצר.)

*אגב- גם כשמעלים מחירים יש לקוחות שעדיין נשאיר להם קצת פריוילגיות, אם זה לקוחות קבועים או כאלו שהחשיפה שלהם גבוהה ומפרסמת אותנו, וכן, גם אלו שהיה להם אמון בנו בתחילת דרכנו עם כל הטעויות בסגירה לדפוס והסימני חיתוך שזזו בטעות. בזכותם אנחנו איפה שאנחנו היום..

צודקת! תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכל תלוי בך.
אם את מרגישה שהעבודה שלך שווה יותר.
ושאת לא מוכנה לעבוד בפחות,
את תשדרי את זה,
ותתני ללקוח את ההרגשה שהוא ירויח על כל שקל שהוא שילם לך.
החוכמה היא להרגיש את זה מבפנים ואז לומר ללקוח.
אם מגיעים ממקום לא בטוח בעצמך, ביכולותיך, במה שאת נותנת, אז למה שהוא יסכים לשלם?

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בך.
אם את מרגישה שהעבודה שלך שווה יותר.
ושאת לא מוכנה לעבוד בפחות,
את תשדרי את זה,
ותתני ללקוח את ההרגשה שהוא ירויח על כל שקל שהוא שילם לך.
החוכמה היא להרגיש את זה מבפנים ואז לומר ללקוח.
אם מגיעים ממקום לא בטוח בעצמך, ביכולותיך, במה שאת נותנת, אז למה שהוא יסכים לשלם?

ברור ברור!
אבל לקוחות כמו לקוחות רגילים למחיר קצת יותר נמוך ומצפים שכך זה ישאר...

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם אתם מעדכנים לקוחות שהעלתם במחיר?
או שהם מבקשים הצעה ואז נותנים ואז מקבלים- רגע, אבל היה זול יותר...?

או בקיצור- איך עושים את זה נכון??

תודה מראש
בתקופה הראשונה זה חשוב להדגיש שהמחיר עלה, ולא לצפות שזה יובן מאיליו.
יתירה מזו, בסמוך לתקופה כדאי להדגיש שבקרוב תהיה עליית מחירים.
לאחר תקופה של מס' חודשים כבר אין צורך, וכמובן מי שישאל, תאמרי לו כן המחירים עלו כבר לפני כך וכך...

• הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד לעדכן את הלקוח (בפרט אם הוא סוג שאוהב לדעת ברור כל דבר) כמה ספציפית תעלה לו העבודה, ולא להסתמך על מה שהוא חושב שאמור לעלות לו.
באופן כזה, אין הפתעות, ותמיד אפשר להעלות את המחיר או להוריד לפי הפרצוף של הלקוח ואופי העבודה.
הרי בכל מצב בגרפיקה ועיצוב לא תמיד יש מחירון קבוע, זה דברים מאוד דינמיים ונתונים לשיקולים ושיקלולים רבים.

• הוסף לסימניות
אני משתדל תמיד לעדכן את הלקוח (בפרט אם הוא סוג שאוהב לדעת ברור כל דבר) כמה ספציפית תעלה לו העבודה, ולא להסתמך על מה שהוא חושב שאמור לעלות לו.
באופן כזה, אין הפתעות, ותמיד אפשר להעלות את המחיר או להוריד לפי הפרצוף של הלקוח ואופי העבודה.
הרי בכל מצב בגרפיקה ועיצוב לא תמיד יש מחירון קבוע, זה דברים מאוד דינמיים ונתונים לשיקולים ושיקלולים רבים.

ברור שמעדכנת קודם העבודה!!!
וגם עושה הנחות כשצריך...

תודה!

• הוסף לסימניות
כוונתי שלא צריך לעשות את זה תמיד בתור "העלאת מחירים", אלא המחיר של העבודה הספציפית הזו היא כך וכך.
עבודה אחרת - תעלה אחרת....
לא אני התייקרתי, זו עבודה יקרה יותר....

• הוסף לסימניות
כוונתי שלא צריך לעשות את זה תמיד בתור "העלאת מחירים", אלא המחיר של העבודה הספציפית הזו היא כך וכך.
עבודה אחרת - תעלה אחרת....
לא אני התייקרתי, זו עבודה יקרה יותר....

רעיון, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה