עזרה עליך להפעיל את windows ב'הגדרות'

• הוסף לסימניות
מי יודע להסביר לי מה לעשות עם ההודעה הזו ?
תקלה.jpg

• הוסף לסימניות
הרישיון לווינדוס יפוג בקרוב.
צריך לבצע הפעלה (של רישיון חדש) דרך ההגדרות במחשב.

משמע לקנות רישיון חדש למיטב הבנתי.
ולבצע הפעלה שלו כדי להמשיך להשתמש.

• הוסף לסימניות
כבר שנה וחצי אצלי זה ככה

• הוסף לסימניות
תפני לטכנאי שלך ויסדר לך זאת

• הוסף לסימניות
אז אצלי הטכנאי היה יותר נחמד
והשתלט מרחוק על המחשב וסידר

• הוסף לסימניות
זה מה שהטכנאי ענה לי:

אם יש לך KMS במחשב תריצי אותו זה אמור לסדר את זה

מאיפה אני יודעת אם יש לי?

הוא ענה לי תחפשי ...:rolleyes:
בעברית תקינה:
תפרצי את המחשב...

לזה יש פה מספיק מי שידריך,
וישלח תוכנת פריצה בפרטי.

• הוסף לסימניות
לי היה, חיפשתי באינטרנט ומצאתי תשובה [לא זוכר כרגע] אבל לא היה צריך לפרוץ ושום דבר.

• הוסף לסימניות
התקין לי טכנאי ידוע
והייתי בטוחה שזה חוקי....

• הוסף לסימניות
עי' כאן

• הוסף לסימניות
אחרי נסיון של עדכון מופיע הודעה כדלהלן:

"לא היתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת."

מה לעשות?

@גלינג האם תוכל לעזור בזה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה