בינה מלאכותית עלים ומקפיא, הילכו שניהם יחדיו

• הוסף לסימניות
רכשתי עלי טימין במשנת יוסף היות ואני לא מוצא בחנויות אותו בכשרות שלי,
האם ניתן להקפיא אותו, הוא שומר על הטעם?
כמו כן אשמח בהזדמנות זו לשמוע גם על שאר סוגי העלים, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר וכן הלאה האם ניתן לשמר אותם במקפיא?

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה עלי פטרוזיליה שטופים ומיובשים בקופסא סגורה. נשמר מצוין ולא פוגם לעניות דעתי וטעמי בטעם

• הוסף לסימניות
אני מקפיאה עלים שטופים וקצוצים בשקיות זיפלוק, משתמשת לטיבול מאכלים מבושלים.
זו לא אותה קריספיות שיש לעלים חיים אבל כטיבול למאכלים מבושלים/מטוגנים זה פתרון נהדר! הטעם מצוין.

• הוסף לסימניות
לסלטים ולקישוט זה ממש לא מתאים
אבל לתבשילים ואפייה זה מצוין כמו טרי
אבל ב"ה היום אנחנו בתקופת שפע ומחירים זולים כך שלא רואה צורך בזה
למעט נענע..
שאני אוהב בשתייה אבל רק אני אוהב וחבילה שלמה מתקלקלת במהירות, אז מקפיאים.

• הוסף לסימניות
לסלטים ולקישוט זה ממש לא מתאים
אבל לתבשילים ואפייה זה מצוין כמו טרי
אבל ב"ה היום אנחנו בתקופת שפע ומחירים זולים כך שלא רואה צורך בזה
למעט נענע..
שאני אוהב בשתייה אבל רק אני אוהב וחבילה שלמה מתקלקלת במהירות, אז מקפיאים.
אצלנו בשכונה מוכרים ירוקים ביום רביעי
יש שם נענע שמחזיקה 3 שבועות במקרר!!
הסחורה שלו מאוד! איכותית!!

• הוסף לסימניות
שוטפת ומקפיאה פטרוזיליה ושמיר.
מבחינת טעם- מעולה לכמה שבועות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה