כללי עלים חופשי

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני צריך ציורים, שרטוטים וקטור וכד' של כל מיני סוגי עלים שיהיה ניתן לעבוד איתם
אשמח לכל עזרה בדבר - נצרך לי מאד.

• הוסף לסימניות
בחיפוש מצאתי את זה אבל חסום לי, מישהו אולי יכול לבדוק כיצד ניתן לעזור לי?

publicdomainvectors.org/he/קליפרט חינם/עלים...

• הוסף לסימניות
זה טוב?

קבצים מצורפים

• leaves_vector_155789.zip
    KB 711.6 · צפיות: 23
  • going_green_with_leaves_48803.zip
    KB 127.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ננסה, לכאורה לפחות עלה אחד מהשלכת הזאת ודאי..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש גם משהו כזה.

קבצים מצורפים

• herbal_leaves_01_vector_155935.zip
    KB 940.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה - אבל חסום לי, אפשר להוריד לי פה איזה משהו?

• הוסף לסימניות
זה עוזר?

קבצים מצורפים

• autumn_leaves_PNG3609.jpg
    KB 255.8 · צפיות: 12
  • autumn_leaves_PNG3577.jpg
    KB 794.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מצטער אבל לא, אני צריך משהו וקטור.
[ואם כבר, מדובר בעלים 'טסרדנטי קלאסי' לא מיוחדים' שיניים וכד'
תודה וסליחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה