חבל שבלטי עבר פיה ,הסאונד של הקריסטל משובח בהרבהאולי קריסטל זה מה שהיה לבלטי פעם והיום יש לו את ה CL5 אבל לא נראה לי שיש פיות מעץ
מה?! פעם ראשון שאני שומע מחיר כזה. זה וונדורן?זה עולה סביב 1500
הוא מאוד אהב את הפיית קריסטל אבל היא נשברה לו וקשה מאוד להשיג משהו טובחבל שבלטי עבר פיה ,הסאונד של הקריסטל משובח בהרבה
כ"כ חבל! ,מקווה בשבילו שישיג פיה חדשההוא מאוד אהב את הפיית קריסטל אבל היא נשברה לו וקשה מאוד להשיג משהו טוב
תודה רבה200-250
JUNO הוא מחברת וואנדורן רק הוא סוג אחר כמו דגם אחר שקוראים לו JUNO אבל הוא גם וואנדורן והוא גם טוב מאוד!!!ראיתי אותם בשלל חנויות , לדעתי לא כדאי להמר עליהם , עדיף ללכת על עלים רגילים של וונדורן
לגבי הכלים יד שניה, רציתי לברר באם אתה מדבר על חנות או על אדם פרטי שמוכר בית? כי ברמת גן יש חנות שנקראת "מרום" ששם בלטי קונה את רוב המוצרים שלו והוא גם ממליץ על החנות הזאת (דיברתי עם כמה וכמה קלריניסטים וכולם המליצו לי ללכת לחנות הזאת) זה אחד החניות לכלי נשיפה!!! אז האם אתה מתכוון אליה או למשהו אחר???רוב הכלים שהוזכרו למעלה בסביבות ה-5,000 עד 13,000 ש''ח
ויד שניה צריך לדעת לבדוק
יש אחד ברמת גן מאד אמין ומקצועי וגם במחירים ממש זולים (בפער) המספר שלו הוא 0528504734
אני קניתי אצלו כמה פעמים ומאד נהניתי
מה שיש לבלטי הוא לוקח מהחנות מרמת גן (שהקראת "מרום") שם הוא בוחר את ההכי טוב מהמון כלים!!!שאלתי את בלטי הוא גם מוכר יד שניה מה אתם אומרים שארוץ עד רמת גן?
הבנתי פעם מבלטי שהוא עושה את השירות הזה רק לתלמידים שלו (???), הוא אמר לי שבאים איתו ביום שיש לו חתונה בבני ברק ולוקח על השירות 200 ש"ח.מה שיש לבלטי הוא לוקח מהחנות מרמת גן (שהקראת "מרום") שם הוא בוחר את ההכי טוב מהמון כלים!!!
ודרך אגב יש לבלטי את השירות הזה שהוא מגיע איתך למרום ובודק ובוחר לך בלייב שם בחנות את כל הקלרינטים שאתה רוצה!!! (נראה לי שהוא אמר לי שהשירות הזה עולה 400 ש"ח, אבל לא מתחייב כי אני לא זוכר בטוח, הכי טוב שתשאל את בלטי בעצמו!!!)
ממש לא לתלמידים שלו הוא עושה את השרות בלי כסף [הלכתי איתו לקנות קלרינט והוא לא לקח לי שקל]הבנתי פעם מבלטי שהוא עושה את השירות הזה רק לתלמידים שלו (???), הוא אמר לי שבאים איתו ביום שיש לו חתונה בבני ברק ולוקח על השירות 200 ש"ח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //