עלים של חורף

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• עלים של חורף.jpg
    KB 602.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מעביר את ה"חורף" :)

נראה שהוספת פלאש חשוף מימין, הוא מוסיף עניין, יתכן שהיה כדאי לרכך אותו מעט לתחושת החורף ...

• הוסף לסימניות
מעביר את ה"חורף" :)

נראה שהוספת פלאש חשוף מימין, הוא מוסיף עניין, יתכן שהיה כדאי לרכך אותו מעט לתחושת החורף ...

• הוסף לסימניות
יכול להיות אני לא זוכר זה לפני 7 שנים פלוס מינס...

• הוסף לסימניות
ממש השראתי...! מתאים לי לרקע לשולחן עבודה.. מסכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1092273:
ממש השראתי...! מתאים לי לרקע לשולחן עבודה.. מסכים?

איזה מסך יש לך? אגב אצלי זה תלוי על הקיר ב50*70 כבר 7 שנים!

• הוסף לסימניות
מסך של DELL לא זוכרת ת'דגם 23 אינ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1092286:
מסך של DELL לא זוכרת ת'דגם 23 אינ'

תני מייל בפרטי, אשלח לך את הגודל המתאים, אגב יש לי משהו יותר נוח לרקע:
בבקשה מי שרוצה:

קבצים מצורפים

• guitar.jpg
    KB 619.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
המסגרת דומיננטית מדי לטעמי
אפילו שזה מסתדר לא רע ככה

• הוסף לסימניות
כן בזמנו עשיתי אותה במקום פספרטו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה