דרוש מידע עלי אקספרס. אני לא מצליח להגיע לחוות דעת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
לאחרונה אני לא מצליח לראות את הכרטיסיות "מפרט" "חוות דעת" וכו' באתר עלי אקספרס.
אני בוחר מוצר, מחפש את המפרט המלא, את חוות הדעת... כלום.
כשאני גולל ללמטה, הכותרות של הכרטיסיות פתאום מופיעות לי אבל גם בלחיצה על אחת הכותרות היא מפנה אותי סתם לשומקום באמצע העמוד.
מישהו מכיר?
יודע איך מסדרים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צילומסך.

• הוסף לסימניות
קרה לי גם בתקופה שהזמנתי מוצר שיווקי נסתר.
רק אחרי שהמוצר הגיע (איזה חודשיים) זה הסתדר.
בסוף האשכול הזה התנצלתי וכתבתי שלא קשור, אבל תכל'ס כן היה נראה קשור כי אחרי שהמוצר הגיע זה הסתדר.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
לאחרונה אני לא מצליח לראות את הכרטיסיות "מפרט" "חוות דעת" וכו' באתר עלי אקספרס.
אני בוחר מוצר, מחפש את המפרט המלא, את חוות הדעת... כלום.
כשאני גולל ללמטה, הכותרות של הכרטיסיות פתאום מופיעות לי אבל גם בלחיצה על אחת הכותרות היא מפנה אותי סתם לשומקום באמצע העמוד.
מישהו מכיר?
יודע איך מסדרים?
תודה מראש
זה בדרך כלל כשיש חסימה במחשב
כך בדיוק קורה אצלי עם רימון.
כשאני פותחת רמת הגנה, זה מייד מופיע לי שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה