דרוש מידע עלי אקספרס - שמלות לנשים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות / לינקים
לשמלות מומלצות ..

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך מה לא.
הזמנתי שמלה בהתרגשות רבה ועד שסוף סוף הגיעה.התאכזבתי נורא!!
למרות שהעלו אותה כקישור שנראית טוב, לא באמת ככה.
המוכר לא מסכים שאני יחזיר אותה.

ככה היא נראית....באתר ואצלי. מצאי את ההבדלים:rolleyes::rolleyes:
הוכחה.jpg

https://he.aliexpress.com/item/2018-Vestidos/32849276725.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ydC1lA

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך מה לא.
הזמנתי שמלה בהתרגשות רבה ועד שסוף סוף הגיעה.התאכזבתי נורא!!
למרות שהעלו אותה כקישור שנראית טוב, לא באמת ככה.
המוכר לא מסכים שאני יחזיר אותה.

ככה היא נראית....באתר ואצלי. מצאי את ההבדלים:rolleyes::rolleyes:צפה בקובץ המצורף 347330

https://he.aliexpress.com/item/2018-Vestidos/32849276725.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ydC1lA
תכתבי למוכר שתתני לו פידבק שלילי כי את לא מרוצה מהשמלה.
רוב הסיכויים שיאפשר לך להחזיר
שאלה אם משתלם לך במחיר ששילמת...

• הוסף לסימניות
תכתבי למוכר שתתני לו פידבק שלילי כי את לא מרוצה מהשמלה.
רוב הסיכויים שיאפשר לך להחזיר
שאלה אם משתלם לך במחיר ששילמת...
בדיוק הבוקר כתבתי פידבק שלילי......לא חשבתי על זה
כי קבלתי מייל מהם שהסכסוך נסגר....
שילמתי 9 דולר
לא נורא...אבל מאכזב!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקישורים רוצה להזמין לשבועות.

• הוסף לסימניות
קישור לשמלות לילדות לחתונה של בת דודה (בת דודה ראשונה שמתחתנת...) יש למישהי? תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה