עלי סיגרים- יש לכם מתכון נחמד?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי עלי סיגרים
יש לכם מתכון בשרי נחמד ?
להיום!!!:)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;951260:
מוקפצים.
אבל לחתוך דק גם את העוף.
צריך להקפיץ את הירקות לפני שמכניסים אותם לעלה או שמכניסים אותם חיים?

• הוסף לסימניות
תקפיצי תתבלני תכניסי לסיגרים ותטגני. רוטב סויה משדרג.
יש אפשרות לאפות (להבריש טיפה שמן על הסיגרים)
ואת יכולה לעשות גם ללא העוף.
וככה תעטפי:

מקצועי אסטטי וטעים!​

_​

קבצים מצורפים

• סיגרים.jpg
    KB 61 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
YYYY
איזה השקעה תודה רבה
אני הולכת להכין

• הוסף לסימניות
אני מכינה עם בשר טחון, צנוברים וצימוקים
מטגנים בצל. מוסיפים בשר, צנוברים וצימוקים
מתבלים במלח, פלפל, טיפונת כמון, טיפונת בהרט, וטיפונת קינמון (טיפונת זה קורט. ממש ממש קצת)
(אפשר להמיר את הצנוברים במקלות שקדים

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון לא בשרי, כיפי וטעים מאד, לארוחת ערב:

מניחים במחבת שבה שמן חם עלה סיגר מופשר שמחציתו שעונה על דופן המחבת. מזהיבים קלות את חצי העלה שבמחבת ואז שופכים עליו ביצת עין ובוזקים מלח. מכסים את הביצה במהירות במחצית העלה השניה ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה מלאה.

לוקח קצת זמן לרכוש את המיומנות של אי זליגת הביצה מעבר לגבולות העלה, אבל בכל מקרה התוצאה -חביתה טעימה בציפוי מתפצח - טעימה ביותר.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה ירקות, ומוסיפה רצועות פסטרמה.
יוצא מצוין.
אם את רוצה מתכון אעלה בהמשך.

• הוסף לסימניות
מתכון מהיר לחלבי:
גבינת חרמון מלוחה מפוררת,
קופסאת קוטז' (אפשר 2 קופסאות ולהוסיף יותר קמח)
ביצה
וכף+ קמח (לאיסוף הנוזלים)
וכנ"ל בקשר לסגירת הסיגרים, לאכול חם - נוזל טעיייים!!!
הכי טעים מטוגן אפשר לאפות כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה