פרווה עלי פילו

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת להשתמש בעלי פילו אבל הקטע הכי מעצבן זה להפריד את הדפים, שלפעמים נקרעים....
האם יש חברה שיותר איכותית וטוב לעבוד איתה,
אני משתמשת בבצק פילו של שלושת האופים ולפעמים הם טובים ולפעמים לא....
תודה

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת להשתמש בעלי פילו אבל הקטע הכי מעצבן זה להפריד את הדפים, שלפעמים נקרעים....
האם יש חברה שיותר איכותית וטוב לעבוד איתה,
אני משתמשת בבצק פילו של שלושת האופים ולפעמים הם טובים ולפעמים לא....
תודה
עד כמה שידוע לי זה תלוי בטריות המוצר.
לכן כדאי לקנות בחנות עם תחלופה גבוהה.

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע גיליתי שהרבה יותר נוח לעבוד עם הפילו של זוגלובק, הם חזקים ולא נקרעים (קצת יותר עבה משלושת האופים)

• הוסף לסימניות
זה מסובך לעבוד עם עלי פילו? משום מה יש לי רתיעה מלעבוד איתם כי זה נראה מורכב, וחייבים שלא יתייבש...

• הוסף לסימניות
זה מסובך לעבוד עם עלי פילו? משום מה יש לי רתיעה מלעבוד איתם כי זה נראה מורכב, וחייבים שלא יתייבש...
תעבדי עם הבצק של זוגלובק, מאוד פשוט, רק לזכור למרוח או להשפריץ - שמן או חלב, ולשים מעל הבצק שעדיין לא השתמשת מגבת או ניילון.

• הוסף לסימניות
יש להשיג בצק פילו מצונן שנמכר בקירור ולא בהקפאה, זה ממש נוח, לשלוף ולהשתמש והם גם פחות נקרעים כי אין את הקטע של ההפשרה. יש של שמרית שזה נראה לי בית יוסף ולא מזמן מצאתי של חברת שגב בכשרות הרב לנדא, מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה