כללי על איזה אתר תמונות אתם ממליצים?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת אתר שיהיה נקי למהדרין מן המהדרין (וכהוכחה לכך - נתיב יאשרו אותו בלי חתימות וכו') ושיהיה ברמה גבוהה, תמונות איכותיות שאתם רואים מנסיון שהן גם שימושיות.

ועוד כמה שאלות:
1. האם יש אתר נקי כנ"ל שיש בו גם דוגמאות ויקטוריות וכן אלמנטים "חסידיים"? (מסגרות וכו')
2. האם יש אתר נקי כנ"ל שהולך לפי רכישה חד פעמית ולא לפי מנוי?

חלומות פז... או משהו קיים ואני עדיין לא יודעת???

• הוסף לסימניות
כן, פרוג, מכירה?

• הוסף לסימניות
אם את צריכה תמונות נקיות יש לברוך יערי מה למכור.
יש לו אתר.
אבל זה סגנון והוא מתמקד בנושאים בהם קשה למצוא תמונות.
עד היום לא מצאתי אתר גוי נקי
לי יש מנוי בקומסטוק שהוא נותן לי לסנן מילים לא רצויות וגם אפשרות לבקש אם אני רוצה תמונה עם אוביקטים בלבד.
ואגב- נתיב לא עשו לי בעיות עם שום אתר תמונות.

• הוסף לסימניות
זה לא שהם עושים בעיות, זה שהם אומרים לך שזה לא נקי והאחריות היא עליך... וזה מה שמפריע לי...
אני לא רוצה כזה דבר, אני רוצה נקי נקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה