דרוש מידע על איזה גרביונים אתן ממליצות??

• הוסף לסימניות
שבועטוב,
אני מחפשת כבר תקופה גרביונים טובות, איכותיות ויפות.
צבע מלון, ולא מט.
יש לכן המלצות??
אה,
ומחיר שפוי:)
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מאד אישי.
כשרציתי לקנות גרביונים הגעתי לחנות שמתמחה בגרביים (רק גרביים וגרביונים) ביקשתי מה שאני רוצה (צבע, דנייר, גודל וכו') המוכרת נתנה לי כמה אפשרויות, קניתי את כולם ואחרי שלבשתי כל אחד מהם ידעתי מה הכי נוח לי, מה הכי נעים לי ומה אני הכי אוהבת ואותם קניתי ואני קונה עד היום כל פעם שאני צריכה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מאד אישי.
כשרציתי לקנות גרביונים הגעתי לחנות שמתמחה בגרביים (רק גרביים וגרביונים) ביקשתי מה שאני רוצה (צבע, דנייר, גודל וכו') המוכרת נתנה לי כמה אפשרויות, קניתי את כולם ואחרי שלבשתי כל אחד מהם ידעתי מה הכי נוח לי, מה הכי נעים לי ומה אני הכי אוהבת ואותם קניתי ואני קונה עד היום כל פעם שאני צריכה.
בהצלחה!
זה ברור
אבל יש חברה שאת ממליצה?

• הוסף לסימניות
קניתי את cherilon
עם תמונה של גירפה, צבע מלון 40 דנייר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה