עזרה על איזה זמר חתונות אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
יש לנו חודש הבא חתונה ואינלנו שמץ של איזה זמר להביא...
אשמח אם תרשמו לי שמות של זמרים ששרים חסידי אבל גם משלבים מזרחי.
תודה רבה לכולםםם(y)(y)

• הוסף לסימניות
הרבה זמרין חסידיים ממש יכולים לשלב מזרחי, השאלה אם אתם רוצים מזרחי אותנטי או קצת לשלב, מה הסגנון?

• הוסף לסימניות
הרבה זמרין חסידיים ממש יכולים לשלב מזרחי, השאלה אם אתם רוצים מזרחי אותנטי או קצת לשלב, מה הסגנון?
לשלב
יותר חסידי ומעט מזרחי, לא משהו כבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ארשום לכם בסוף במי סגרנו
איזה אלופים!!
אם יש עוד רעיונות זה יתקבל בברכה:)

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול @ל.ק.י אני צריך נשפן לחתונה במודיעין עילית בה' כסלו, אשמח לשמוע מה האופציות שיש לך לעזור לי

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול @ל.ק.י אני צריך נשפן לחתונה במודיעין עילית בה' כסלו, אשמח לשמוע מה האופציות שיש לך לעזור לי
יש לי אחד יהודה לברבום מוצלח יש שרוליק שטרן ויש לי קלצקין בעלטי מינצברג הכול תלוי מה התקציב

• הוסף לסימניות
מינצברג תפוס, ביררתי, קלצקין גם, בתקציב של איזור ה1000-1200 מה יש? גמיש טיפה

• הוסף לסימניות
חיים פולק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה