קופץ על האשכול @ל.ק.י אני צריך נשפן לחתונה במודיעין עילית בה' כסלו, אשמח לשמוע מה האופציות שיש לך לעזור לי
יש לך נחמן צוקר יואלי גרומן גור אריה, יש מישהו חדש בשם ברנד, יש לבלטי גם אח שיודע לנגן בקלרינטמינצברג תפוס, ביררתי, קלצקין גם, בתקציב של איזור ה1000-1200 מה יש? גמיש טיפה
ניראה לי כמו 1600גור אריה יש טלפון שלו? מישהו יודע כמה הוא לוקח?
והוא נחשב טוב? על איזו סקאלה בנשפנים הוא נמצא?ניראה לי כמו 1600
רציתי לומר תודה לכולכם!!!!!יש לנו חודש הבא חתונה ואינלנו שמץ של איזה זמר להביא...
אשמח אם תרשמו לי שמות של זמרים ששרים חסידי אבל גם משלבים מזרחי.
תודה רבה לכולםםם![]()
מכיר אותו טוברציתי לומר תודה לכולכם!!!!!
ב"ה סגרתי עכשיו עם הזמן שלומי גובי,
קיבלתי עליו המוןןןןן המלצות טובות!!
שאזכה לעזור בשמחות שלכם
תודה רבה![]()
יש מושג שאם מזמינים אותם בערך שבוע לפני החתונה זה יכול לצאת אפ' אלף ש"חאתה לא מדבר רלוונטי מבחנת מחיר צוקר זה לא פחות מי 2000 גורמן 1500
תלוי איזה רמה של זמר..
זה ממש תלוי,
יש זמרים שלוקחים 2000 ויש כאלה שלוקחים מעל 15,000 +++
אז ממש תלוי
תלוי אצל מי יש כאלה שישבו בבית לא ירידו את מחיר כי זה מוריד מ המיתוג שלהםיש מושג שאם מזמינים אותם בערך שבוע לפני החתונה זה יכול לצאת אפ' אלף ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים