עזרה על איזה זמר חתונות אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
תגידו כליזמר זה נשפן או שזה שני דברים שונים?
כי אני צריכה לחתונה שלנו גם כליזמר טוב וזול..
על מי אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
כליזמר הכוונה היא להקה של כינורים גיטרות תופים וכו', אבל זה לא כלי מסוים אלא הכוונה ללהלקה

• הוסף לסימניות
ממליצה על הזמר סנדי שטיינר מספר אחת במוזיקה! 0527130985

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אחד פריימן שאני יכול לבדוק אצלו אם הוא פנוי הוא ממש מוצלח מה התאריך?

• הוסף לסימניות
יאולי קליין לוקח 6000 אברימי לונגר 4500 מוטי גולדמן 4500
אולי זה המחירים הרשמיים אפשר להשיג אותם ביותר זול
לצורך העניין הבאתי את מוטי גולדמן לפני לא הרבה זמן ב 3500

• הוסף לסימניות
@השארפער אם מעניין אותך דוד גולן (נשפן) מנגן היום בחורבה בשמחת בית השואבה אם אתה רוצה לשמוע אותו
(הוא אח של הקלידן נחמן גולדמן)

• הוסף לסימניות
@השארפער אם מעניין אותך דוד גולן (נשפן) מנגן היום בחורבה בשמחת בית השואבה אם אתה רוצה לשמוע אותו
(הוא אח של הקלידן נחמן גולדמן)
מה אני ארוץ לחורבה לשמוע אותו?, אני יכול לשמוע ביוטיוב לא?, וכמה הוא לוקח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה