0527784150תגידו כליזמר זה נשפן או שזה שני דברים שונים?
כי אני צריכה לחתונה שלנו גם כליזמר טוב וזול..
על מי אתם ממליצים?
כליזמר זה סוג של מוזיקה של כמה כייליםתגידו כליזמר זה נשפן או שזה שני דברים שונים?
כי אני צריכה לחתונה שלנו גם כליזמר טוב וזול..
על מי אתם ממליצים?
אולי זה המחירים הרשמיים אפשר להשיג אותם ביותר זוליאולי קליין לוקח 6000 אברימי לונגר 4500 מוטי גולדמן 4500
מקפיצה שוב
כליזמר זה סוג של מוזיקה של כמה כיילים
באמת???לצורך העניין הבאתי את מוטי גולדמן לפני לא הרבה זמן ב 3500
דברת איתו או עם עקשטיין?באמת???
אני נואשות ניסיתי דרך כמה אמרגנים וגם לבד להוריד אותו מ5000 והוא לא הסכים לשמוע...
מתי זה היה?
איתו והא אמר רק דרך עקשטיין, ואח"כ ניסיתי גם דרך לוביןדברת איתו או עם עקשטיין?
עקשטיין הביא לי אותו ואת הרשי סגל לפני קצת יותר מחצי שנה ב7000 א"שאיתו והא אמר רק דרך עקשטיין, ואח"כ ניסיתי גם דרך לובין
אז אולי זה עלה מאז או שלהרשי אין עיניים גדולות כל כך, או ששוה למוטי עם הרשי או משהו כזהעקשטיין הביא לי אותו ואת הרשי סגל לפני קצת יותר מחצי שנה ב7000 א"ש
3500להרשי אין עיניים גדולות כל כך
באזור ה1300מה אני ארוץ לחורבה לשמוע אותו?, אני יכול לשמוע ביוטיוב לא?, וכמה הוא לוקח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים