- הוסף לסימניות
@הרשל'ה רב'ה למה אין שום סרטון שלו ביוטיוב, ומה הפשט, הוא שינה את שם המשפחה לגולן?
לא יודע@הרשל'ה רב'ה למה אין שום סרטון שלו ביוטיוב, ומה הפשט, הוא שינה את שם המשפחה לגולן?
מזה?קאפלה
מהקלה ששמה קפלהמזה?
ערשי עף על עצמו יותר מדי אבל בחתונת ששווה לו לבוא אז מוריד את מחיר דרסטית3500
תלוי כמה כלים תלוי במה מדבר זה סגנון כיילים זה רק מי שמתחברכמה לוקח?
זה לא משנה כמה כלים בכלל.תלוי כמה כלים
אני לא יודע כמה לוקח היוםזה לא משנה כמה כלים בכלל.
השאלה כמה עולה רולי דיקמן בעצמו.
רולי לא יואליאני לא יודע כמה לוקח היום
אבל בעבר (לפני 4 שנים)
לקח לי 10 אלף שקל כולל תזמורת
והיה שווה כל שקל
אני לא יודע כמה לוקח היום
אבל בעבר (לפני 4 שנים)
לקח לי 10 אלף שקל כולל תזמורת
והיה שווה כל שקל
אני מבין שאתה לא מתעסק בזב אני כן זה תלוי כול כלי זה תוספת כסףזה לא משנה כמה כלים בכלל.
השאלה כמה עולה רולי דיקמן בעצמו.
היה תוף ואורגןאני מבין שאתה לא מתעסק בזב אני כן זה תלוי כול כלי זה תוספת כסף
קובי ברומר מושלם לחתונה!!!יש לנו חודש הבא חתונה ואינלנו שמץ של איזה זמר להביא...
אשמח אם תרשמו לי שמות של זמרים ששרים חסידי אבל גם משלבים מזרחי.
תודה רבה לכולםםם![]()
כנסו ליוטיוב לבר מצוה של חזקי ורטהיים הבחור החולה לדוגמא חיהמעניין אייך הוא נשמע כי אני אוז שזה פחות מאתים לו אבל בסדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים