כמה את מדפיסה?אני צריכה מדפסת ביתית לצילומים שחור לבן וצבעוני, מדפסת טובה ואיכותית וגם שתהיה לסריקה ופקס.
על מה אתם ממליצים? אין לי שמץ של מושג בחברות או גודל ומחירים.
תודה
בממוצע- 15 דף לשבועכמה את מדפיסה?
הכי זול יש ב: 480 ש"חבממוצע- 15 דף לשבוע
אוקיהכי זול יש ב: 480 ש"ח
קנון דגם TR4550 הזרקת דיואוקי
חברות? סוג?
והמחיר של הדיו תלוי במחיר המדפסת?תקחי בחשבון כמה עולה הדיו אני שילמי קצת על המדפסת אבל משלמת עליו משכנתה כל קצת זמן
איזה חברה ואיזה דגם ?תקחי בחשבון כמה עולה הדיו אני שילמי קצת על המדפסת אבל משלמת עליו משכנתה כל קצת זמן
אדם שמדפיס 15 דף בחודש לא אמור לקנות מדפססת חסכוניתתקחי בחשבון כמה עולה הדיו אני שילמי קצת על המדפסת אבל משלמת עליו משכנתה כל קצת זמן
לא בהכרח, אבל רוב המדפסות הזולות הדיו שלהם יחסית יקרוהמחיר של הדיו תלוי במחיר המדפסת?
אתה מתכווין 3835?@ctrl-p קונטרול פי
אני רואה שאתה מתמצא במדפסות,
מדפסת hp3855 שלא מזהה את הדיו שלה גם כשהוא מקורי וחדש- יש לה תקווה או שהמקום שלה הוא בפח האשפה?
כן.אתה מתכווין 3835?
מוזר מא מה שאתה מספר, מה המדפסת כותבת לך?כן.
סליחה על הטעות הקלדה.
בממוצע- 15 דף לשבוע
אדם שמדפיס 15 דף בחודש לא אמור לקנות מדפססת חסכונית
לא הבנתי מה הכוונה?ctrl-p קונטרול פי
לתשומת ליבכם:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים