על איזה מחשב נייד אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לבעלי מחשב נייד פשוט, רק לכתיבה, לא צריך להיות מי יודע מה.
עדיף גודל קטן.
מה מומלץ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
Toshiba, מכל סוג שהוא, רק לא מחודש אלא חדש עם אחריות יבואן רשמי.

• הוסף לסימניות
lenovo, לי יש yoga והוא מדהים. (14")

• הוסף לסימניות
אפשר להבין לבד לפי מספר התשובות ההפוכות שאין תשובה חד משמעית
זה מאוד תלוי בדגם הספציפי ובעוד המון פרטים אם תתני לנו עוד קצת פרטים , כמו מסגרת תקציב וכדו יהיה קל יותר לייעץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;2158867:
אני מחפשת לבעלי מחשב נייד פשוט, רק לכתיבה, לא צריך להיות מי יודע מה.
עדיף גודל קטן.
מה מומלץ?
תודה רבה
תפני לפרסומון, הוא יתן לך משהו טוב ובמחירים מצויינים, ובשירות יוצא דופן.
מילה שלי!

• הוסף לסימניות
אם זה לצורך לימוד וכתיבת חידו"ת אזי אוכל ליעץ לך על טאבלט טושיבה מודל WT10-A גודל 11" עובד על מערכת הפעלה של ווינדוס 8.1, המחיר שלו במקום הכי יקר: 1500 ש"ח
אני משתמש בו ב'כולל', ובכנות אומר לך, לא היה מכשיר שנהנתי ממנו כמו זה, הוא דק ומהיר, כל התכנות הרגילות עולות עליו, יופי, יש לו בלוטוס' כך שאפשר אם רוצים לחבר אותו למקלדת או עכבר, אני מקליד על המקלדת וירטואלית שלו, ונהנה ממנו עד הגג.
לאחר שימוש של כמעט שנה, אני ממליץ עליו בחום.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ראשית, ישנם הרבה אנשים שלא יסתדרו עם טאבלטים, מנסיון שלי עם המון המלצות כאן בפורום על טאבלטים, עד שראיתי שלא חכם להמליץ ככה מוחץ על טאבלטים.. פשוט הרבה אנשים לא מסתדרים עם הכלי הזה.

שנית, אם כבר טאבלט, אז אין כל ספק שלהקלדה ממושכת, חובה! מקלדת חיצונית, וממש לא עם המקלדת המובנית.

שלישית, אם כבר טאבלט, אז למה לעוף עד 1500 שקל? אפשר למצוא כלים מעולים בחצי מהסכום הזה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות. התקדמתי במשהו.
ראשית, אני לא מחפשת טאבלט כרגע.
היה לו בעבר מחשב נייד קטן (יש לזה שם, לא זוכרת כרגע...) של לנובו.
יש עוד היום כזה דבר?
ומסגרת התקציב באיזור 1200 ש"ח.
יש מה להציע?

• הוסף לסימניות
המחשבים ההם נקראו NETBOOK והם לא היו הצלחה גדולה,בלשון המעטה, לא מומלץ לרכוש דבר כזה היום.

• הוסף לסימניות
יש מחשבים 15.6 אינץ' במחיר הזה.
ותודה לרמה פלוס שתמיד ממליץ עליי. מחמם את הלב.

• הוסף לסימניות
דבר אחד חשוב יותר מכל: אחריות!!! שיהיה עם מי לדבר.
אז HP הכי טובים בתמיכה, נקודה. אממה? הניידים שלהם לא מומלצים מי יודע מה.
לנובו ואסוס הכי זולים, אבל מספיק לכתוב "אחריות לנובו" ברשת ולקבל כאב בטן מהתוצאות. שירות מזעזע ומזלזל.
מה שאני אישית עשיתי- קניתי נייד מסדרה עסקית שאמור לקבל תמיכה טובה יותר.
לכל חברה יש סדרות טובות יותר וטובות פחות.
בהצלחה. (ואם אתם בקטע של מחיר הכי נמוך שיש- יש לי חבר שיש לו עסק אמין שמבטיח מחירים טובים יותר ממחיר הכי נמוך בזאפ... )

• הוסף לסימניות
לדעתי - אם כבר עדיף משהו אגרסיבי - כמו דל- ולא לנובו!!!!!!

בלנובו יש משהו מאוד מאוד עדין בחיבורים של המסך- לא הייתי ממליץ!

וכן - אם כבר אז לוודא שיש אפשרות של שיחזור נקודת יצרן-
אם קונים מחשב ללא ווינדוס - אז אין את האפשרות הנ"ל וחבל לפספס - אלא אם כן מישהו יעשה לך גוסט על זה או תוכנה אחרת!

• הוסף לסימניות
גם לDELL יש דגמים פשוטים מאד, זה לא קשור לחברה!!!.
והקטע עם התמונת מערכת (מה שקראת נקודת שיחזור יצרן), באמת מאד חשוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה