בהחלטנכתב ע"י המקצוען;1151749:אוי וואי, רק לא מירס.
נכתב ע"י המקצוען;1151749:אוי וואי, רק לא מירס.
וחוץ מזה, ממתי קונים מכשיר בחברת תקשורת ולא בחנות?
/QUOTE]
מסכים עם שתי הקביעות..
אין שום טעם לשלם על מכשיר פי 3 או 4 מערכו, למשך 36 חודשים.
נכתב ע"י 0405;1152936:זהירות בפלפון הם רמאים גדולים ושיקרו אותנו במצח נחושה אני מאוכזבת ואין לי איך לצאת מהם רק לא חברת פלפון
נכתב ע"י 0405;1152936:ואין לי איך לצאת מהם
נכתב ע"י ד ה;1153020:כנ''ל
נכתב ע"י המקצוען;1153084:איך לצאת מזה, זה לא בעיה,
פשוט מבטלים את ההרשאה שלהם דרך האשראי, וזהו.
נכתב ע"י 0405;1152936:זהירות בפלפון הם רמאים גדולים ושיקרו אותנו במצח נחושה אני מאוכזבת ואין לי איך לצאת מהם רק לא חברת פלפון
נכתב ע"י נ פלוס;1153196:אין שקרנים כמו פלפון,
עשינו קו אצלהם, הם אמרו לי 29 ₪ כולל המכשיר,,
ואחר כך קבלתי חשבוניות מ 45 ₪
חזרתי ושאלתי מה זה?! הם אמרו לי ש29 לא כולל המכשיר! נו אין למי לדבר! מה נעשה עכשיו? פשוט גנבים!!
נכתב ע"י המקצוען;1153218:אין לי עניין ללמד זכות על פלאפון, זה ידוע שהם שודדים,
אבל הסיפור שלך ספציפית אין בו כל גניבה, זה ברור שיש תוכנית ויש מכשיר, וזה שני עלויות נפרדות..
נכתב ע"י המקצוען;1153218:אין לי עניין ללמד זכות על פלאפון, זה ידוע שהם שודדים,
אבל הסיפור שלך ספציפית אין בו כל גניבה, זה ברור שיש תוכנית ויש מכשיר, וזה שני עלויות נפרדות..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים