מעבד מזון על איזה מעבד מזון אתן ממליצות? של סאוטר או של נינג'ה?

• הוסף לסימניות
לקראת חג הפסח אני צריכה לבחור מתנה מטעם העבודה, וההתלבטות היא כזאת:
מעבד מזון של סאוטר - ללא תשלום נוסף,
או מעבד מזון של נינג'ה - בתוספת 139 שקלים.
על מה אתן ממליצות יותר?

1613994671832.png1613994718145.png

• הוסף לסימניות
איזה מעבד מזון לקחת בסופו של דבר,
כי אני רוצה לקנות
הציעו לי את הסאוטר שהוא גדול יותר
והנינגה האם מספיק חזק לקוגל תפוא

ומתלבטת מה מוצלח יותר?

• הוסף לסימניות
איזה מעבד מזון לקחת בסופו של דבר,
כי אני רוצה לקנות
הציעו לי את הסאוטר שהוא גדול יותר
והנינגה האם מספיק חזק לקוגל תפוא

ומתלבטת מה מוצלח יותר?
לקחתי את של נינגה ואני מרוצה מאוד מאוד!!
החברות שלי שלקחו את של סאוטר לא מפסיקות להתחרט..
הוא גם טוב, אבל בהשוואה לנינגה אין מה להשוות..
(אני מדברת על שתי הדגמים הספיצפיים שהצגתי למעלה..)

• תודה
Reactions: nc
  • הוסף לסימניות
רק נינגה, 1000 וואט לא תתחרטי,הרבה יותר טוב מסאוטר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
מה שחשוב לי לדעת
האם הנינגה מספיק חזק
ומגרד בקלות תפו"א?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
מה שחשוב לי לדעת
האם הנינגה מספיק חזק
ומגרד בקלות תפו"א?
יש לי את הנינג'ה, הוא חזק וטוב אבל אין לו דיסקית לגירוד דק, כך שהוא פחות מתאים לקוגל תפו"א אפשר להשתמש בגירוד יותר גס כמובן כל אחד וטעמו, אני קבלתי את זה מהעבודה, לא חושבת שהייתי קונה את זה אלא משקיעה עוד כמה מאות וקונה מכשיר שיש לו את כל הדיסקיות

• הוסף לסימניות
יש לי נינגה ואני מרוצה
לא הכנתי קוגל תפוא בנתיים..

• הוסף לסימניות
אצלי יש גירוד, וזה היה מעולה לתפו"א

• הוסף לסימניות
לקחתי את של נינגה ואני מרוצה מאוד מאוד!!
החברות שלי שלקחו את של סאוטר לא מפסיקות להתחרט..
הוא גם טוב, אבל בהשוואה לנינגה אין מה להשוות..
(אני מדברת על שתי הדגמים הספיצפיים שהצגתי למעלה..)
אני ממש עומד לפני קניה, חשוב לי מאוד לדעת האם אפשר לעשות איתו בצק התפחה, (בצק חלות לשבת), אפי' כמות קטנה, או שהמעבד לא יכול לערבל רק בצק פריך לעוגיות, אשמח לעזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלי יש גירוד, וזה היה מעולה לתפו"א
אני ממש עומד לפני קניה, חשוב לי מאוד לדעת האם אפשר לעשות במעבד בצק התפחה, (בצק חלות לשבת), אפי' כמות קטנה, או שהמעבד לא יכול לערבל רק בצק פריך לעוגיות, אשמח לעזרה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה