מה זה אומר? לא הבנתימג'ימקס!
לקחתי את של נינגה ואני מרוצה מאוד מאוד!!איזה מעבד מזון לקחת בסופו של דבר,
כי אני רוצה לקנות
הציעו לי את הסאוטר שהוא גדול יותר
והנינגה האם מספיק חזק לקוגל תפוא
ומתלבטת מה מוצלח יותר?
יש לי את הנינג'ה, הוא חזק וטוב אבל אין לו דיסקית לגירוד דק, כך שהוא פחות מתאים לקוגל תפו"א אפשר להשתמש בגירוד יותר גס כמובן כל אחד וטעמו, אני קבלתי את זה מהעבודה, לא חושבת שהייתי קונה את זה אלא משקיעה עוד כמה מאות וקונה מכשיר שיש לו את כל הדיסקיותתודה על התגובות,
מה שחשוב לי לדעת
האם הנינגה מספיק חזק
ומגרד בקלות תפו"א?
אני ממש עומד לפני קניה, חשוב לי מאוד לדעת האם אפשר לעשות איתו בצק התפחה, (בצק חלות לשבת), אפי' כמות קטנה, או שהמעבד לא יכול לערבל רק בצק פריך לעוגיות, אשמח לעזרהלקחתי את של נינגה ואני מרוצה מאוד מאוד!!
החברות שלי שלקחו את של סאוטר לא מפסיקות להתחרט..
הוא גם טוב, אבל בהשוואה לנינגה אין מה להשוות..
(אני מדברת על שתי הדגמים הספיצפיים שהצגתי למעלה..)
אני ממש עומד לפני קניה, חשוב לי מאוד לדעת האם אפשר לעשות במעבד בצק התפחה, (בצק חלות לשבת), אפי' כמות קטנה, או שהמעבד לא יכול לערבל רק בצק פריך לעוגיות, אשמח לעזרהאצלי יש גירוד, וזה היה מעולה לתפו"א
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים