על איזה מצלמת וידיאו אתם ממליצים? (ולא מצלמות DSLR)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינים..
תודה רבה!:)

• הוסף לסימניות
בכוונה לא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשה?
או שאת מתכוונת כן DSLR רק לא מצלמה.
אלא מסרטה יותר?

• הוסף לסימניות
בעיקר שתהיה עם סאונד XSLR
לא אכפת לי להחליף עדשות

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת כניסת XLR- יש לסוני מצלמת DSLR חדשה עם כניסת סאונד כזאת
השאלה מה התקציב שלך....

• הוסף לסימניות
תודה מירי! ותודה רקורד!
המצלמות נראות סוףףף אבל המחיר מידי גבוה

הייתי רוצה לסגור ב20 גג 25 כולל הכל, עדשות וסוללות וכולי...
מה יש לכם להציע?

• הוסף לסימניות
אם זה התקציב שלך,
למה שלא תלכי על מצלמה כדוגמת ה- gh5s +מתאם סאונד?

• הוסף לסימניות
אם כבר- אז הייתי ממליצה לך ללכת על הסוני A7R III החדשה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה! מחפשת בלי מתאמי סאונד

אין בעולם חיה כזאת?? אין מצלמת וידיאו טובה עם סאונד מקצועי ב20 אלף???

זהו שלצערך ולצערי הרב- לא!
לפחות לא משהו שידוע לי...
כי תכלס- לוידיאו כל המצלמות האלה זה סוג של צעצוע, אם את רוצה באמת וידיאו טוב וגם סאונד טוב- זה ללכת על מצלמת קולנוע.
ואם זה לא התקציב- אז נאלצים לעשות דברים מעצבנים כמו להשתמש במתאמי סאונד.:confused:

• הוסף לסימניות
היי שירה,
תשתפי מה יצא בסוף.
מעניין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה