דרוש מידע על איזו עגלה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה קיפול רק לצד אחד?
לי יש מיוס 2 ואפשר לקפל אותה לשני הכיוונים!
ולפי מה שהבנתי מיוס 2 ו3 הם ממש אותו דבר שינויים ממש ממש קטנים במראה וזהו... יכול להיות שהם ילכו אחורה?
את בטוחה שהיא מתקפלת עד הסוף הסוף כשהטיולון לכיוון ההורה?
כי את צודקת שטכנית אפשר לקפל גם ככה אבל זה לא מתקפל ממש עד הסוף, אלא קצת פתוח ולא עד ה'קליק'
פרקטית זה גם בסדר אבל זה לא רשמית

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהיא מתקפלת עד הסוף הסוף כשהטיולון לכיוון ההורה?
כי את צודקת שטכנית אפשר לקפל גם ככה אבל זה לא מתקפל ממש עד הסוף, אלא קצת פתוח ולא עד ה'קליק'
פרקטית זה גם בסדר אבל זה לא רשמית
אני תמיד הייתי עם הטיולון לכיוון ההורה וקיפלתי אותה רק ככה...
לא יודעת להבטיח לך על ה"קליק" זה היה מזמן... ;) :giggle:

• הוסף לסימניות
אם קונים את העגלה רק ליציאות ולא בשביל להשכיב בבית לא רואה בעיה לקנות את הדונה כעגלה יחידה,
ממה ששמעתי מקרובות משפחה,
התינוקות מאד רגועים בה, היא מאד מאד נוחה,
וכמו כל סלקל- שכשצריך שמים את התינוק למרות שפחות בריא לגב,
זה לזמנים מוגבלים, בבית בין כך משכיבים בעריסה (ואם מניחים בטרמפולינה וכו' זה כנראה לא יותר בריא).

• הוסף לסימניות
אם קונים את העגלה רק ליציאות ולא בשביל להשכיב בבית לא רואה בעיה לקנות את הדונה כעגלה יחידה,
ממה ששמעתי מקרובות משפחה,
התינוקות מאד רגועים בה, היא מאד מאד נוחה,
וכמו כל סלקל- שכשצריך שמים את התינוק למרות שפחות בריא לגב,
זה לזמנים מוגבלים, בבית בין כך משכיבים בעריסה (ואם מניחים בטרמפולינה וכו' זה כנראה לא יותר בריא).
אם זה באמת רק ליציאות- מסכימה, הבעיה שזה ממכר כמו שכתבתי והופך להיות במקום עריסה כי זה הרבה יורת נוח מסלקל (להורה, כי גבוה ונייד וכו') וכבר שמעתי סיפור של תינוק עם סוג של עקמת שנגרם מזה שהוא ישן רק בסלקל
ואגב, טרמפולינה הרבה יותר בריא, היא בנויה בדיוק בזוית שכן מותר וכדאי לשים תינוקות (30 מעלות)

• הוסף לסימניות
אם זה באמת רק ליציאות- מסכימה, הבעיה שזה ממכר כמו שכתבתי והופך להיות במקום עריסה כי זה הרבה יורת נוח מסלקל (להורה, כי גבוה ונייד וכו') וכבר שמעתי סיפור של תינוק עם סוג של עקמת שנגרם מזה שהוא ישן רק בסלקל
ואגב, טרמפולינה הרבה יותר בריא, היא בנויה בדיוק בזוית שכן מותר וכדאי לשים תינוקות (30 מעלות)
לגדול שלי היה רק דונה, ואמנם הוא אהב להיות שם והיה לו נח אבל לא ראיתי שזה ממכר.
(אגב אורטופד אמר לי שהדונה זה בדיוק כמו טרמפולינה)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדונה יותר ממכר מהבוגבו, כיום אין (כמעט) שחרור מבית החולים בלי דונה:p
אוסטאוטפט אמר שהוא לא מקבל תינוקות שיש להם דונה, גם אם יש רכב שימו כיסא בטיחות ואל תשתשמשו בדונה, אכן זה נוח להם כי זה תנוחה נוחה להם ומזכירה להם את העבר ;) וכך הם רגועים יותר, אבל הם נולדו ב"ה ולא אמורים להיות יותר בתנוחה הזאת, הם צריכים עריסה, עגלת אמבטיה וכו' לשכב גם על הגב וגם על הבטן, חוץ מזה שהדונה גורמת להרבה בעיות בגב,
אז לשיקולכם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה