על אלה אני בוכייה...ברוך דיין האמת!! ניצחו אראלים...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חבל שנתיב לא פותחים כבר לכולם

• הוסף לסימניות
אני בקשתי שיפתחו, שלחו אישור, וכשאני לוחצת על השידור מופיע לי שוב שזה לא נכלל באתרים???
ורק עם תשלום לאתר נוסף אוכל לפתוח?? מישהוא יודע אם יש מה לעשות??

• הוסף לסימניות
תנסי לצאת ולהכנס עוד פעם מהאתר. זה עובד

• הוסף לסימניות
גם לי פתחו ונראה רק דף לבן מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;819998:
אני בקשתי שיפתחו, שלחו אישור, וכשאני לוחצת על השידור מופיע לי שוב שזה לא נכלל באתרים???
ורק עם תשלום לאתר נוסף אוכל לפתוח?? מישהוא יודע אם יש מה לעשות??
גם לי ככה?
מה זה צריך להיות?

• הוסף לסימניות
עכשיו זה בסדר, תודה

• הוסף לסימניות
כשנתיב פותחים אתר חדש, יש לצאת לחלוטין מתוכנת נתיב, לחבר מחדש ורק אז האתר מופיע לשימוש.

כמדומני שבקו הטלפון של "קול הלשון" מועבר שידור חי. 052-7181818

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לאיפה הנשים אמורות להגיע?
תודה!!

• הוסף לסימניות
מישהו רואה שידור?
כי זה מה שאני רואה באתר:

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    1.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
למה אני לא רואה כלום? אני רואה רק תגובות של אנשים בצד שמאל

• הוסף לסימניות
נשים ברחוב סלנט מי ששאלה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי מה קורה עכשיו בלוויה, איפה נמצאים?
לטובת אלו שעומדים בהמשך המסלול ומחכים בלי לדעת מה קורה

• הוסף לסימניות
ר' דן סגל אומר את הסליחות וכולם עונים. יש חילוקי דעות אם יספידו כי הבנתי שבצוואה הוא כתב לא להספיד

• הוסף לסימניות
עכשיו הרב זילברשטיין מתחיל

• הוסף לסימניות
אכן, הרב זילברשטיין אמר שהרב ביקש לא להספיד אבל בכל זאת הזמינו אותו לומר "בקשת מחילה".

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
עכשיו מתחילים לצעוד עם המיטה לכיוון שבטי ישראל - שמואל הנביא.

• הוסף לסימניות
בקול הלשון כרגע אין שידורים חיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה