כללי על אתר שעיצבתי

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעלה קישור לאתר שעיצבתי והפלשתי
אשמח לשמוע חוות דעתכם על עיצוב באתר,
האתר עדין בבניה,

http://zivhafakot.co.il/

• הוסף לסימניות
סגור לאתרוגים.......

• הוסף לסימניות
יפהיפה!!!
נראה מקצועי ומיוחד!!

• הוסף לסימניות
מהמם ומושך

• הוסף לסימניות
סגור גם לרימונים (מוגן בריבוע)

• הוסף לסימניות
אני ברימון והיה פתוח לי

• הוסף לסימניות
בתור בימאית שמכירה היטב את זיו הפקות, האתר מלא חן ויקדם את העסק יפה מאד בעז"ה

• הוסף לסימניות
מה אני צריכה לעשות כדי שהאתר יהיה פתוח בנתיב,
אין שום סיבה שהוא יהיה סגור הוא גלאט למהדרין

• הוסף לסימניות
יש שם תמונות של נערות עם תלבושות. לא נראה לי שיפתחו.

• הוסף לסימניות
מדהים!
עושה חשק ללמוד...

• הוסף לסימניות
למשך כמה רגעים ארוכים תהיתי מאיפה העיצוב הזה מוכר לי, מאד מאד מוכר לי - - -
אחרי כמה שניות היה כיף להזכר ;)
המון הצלחה!
נטע

• הוסף לסימניות
אני הכרתי את האתר דרך מסיבת הבת מצווה של הבת שלי לפני כחודש עם התלבושות המושקעות והמקסימות שלקחו חלק מאוד מרכזי בהופעה וגם במסיבת סידור של הבת דודה חגגו התלבושות לפני כשבועיים - הבת שלי זיהתה באתר גם תלבושות שהובאו לבחירת המורות
יישר כח גרם הרבה נחת לסבתות
אני הייתי מכניסה תמונה של הופעה אמיתית בלי תוי פנים כי זה הרבה יותר מרשים
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
האתר נראה ממש יפה...

יש דבר אחד שאני חושב שהוא בעייתי, כדי שהאדום של הz יהיה אחיד, ליוצר האתר מומלץ ליצור קשר עם חברות הסינון (נתיב, רימון, ואתרוג מבית רימון) ולבדוק את האפשרות לפתוח את האתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה