התייעצות על בית מאליאקספרס שמעתם?

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה ,לפני קניה בכזה סכום ,הייתי שואל את המוכר שם של לקוח שקנה מישראל
גם אם נפלתם בפח ,תפנו לחברת אשראי לרוב מקבלים בחזרה את הכסף

• הוסף לסימניות
לפני שחושבים על זה ברצינות, אז קודם כל רהיטים...
אני בעצמי חוששת להזמין ספה בשווי 2,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
לאחרונה ראיתי מבנה יפה ולתומי הבנאדם מספר לי שהוא קנה בית באליאקספרס....
חיפשתי קצת
והנה קישור לדוגמא
אשמח לשמוע את דעתם
ב"ה זה לא בית נראה סוג של קראוון שמשמש למגורים . לא ?

• הוסף לסימניות
מה החשש? מקסימום משלמים בפייפאל ויש הגנה 90 יום לא?
צודק!
אין חשש....
רוצה שאני יחפש לך בית?? :D

אני אישית אין לי זמן להלוך חזור של הכסף וכו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגנה פירושה שאפשר לדרוש החזר ולספק הוכחות
אבל לא מוכרח שיאשרו החזר...
בדיוק לא חסר אנשים שהסתבכו...
הינה לא מזמן פנה אלי אחד שבדיוק גם אלי סגרו לו תחשבון ואין לו מושג מה מס' ההזמנה בשביל לבקש..
פייפאל יותר בטוח
אבל למה להכנס למקום כזה?

• הוסף לסימניות
מסתבר שזה זול כי הסינים מפתים אותנו לקנות...
בטח זה עם צי'פים סיניים
עוד שיטה שלהם להשתלט על העולם..

• הוסף לסימניות
בסוף אין על הסינים
בזכות עלי אקספרס הבן שלי מאובזר מכף רגל ועד ראש לחורף הנוכחי ב5 סטים ליום חול
חתיכיים אחד אחד והכל יצא בסביבות 300 שקל.
אני לא מצליחה להבין את הנשים שקונות בחנויות בגדים. מי עדיין קונה היום במחירים האלו?
סטיה מהנושא.סליחה

• הוסף לסימניות
בדיוק לא חסר אנשים שהסתבכו...
הינה לא מזמן פנה אלי אחד שבדיוק גם אלי סגרו לו תחשבון ואין לו מושג מה מס' ההזמנה בשביל לבקש..
פייפאל יותר בטוח
אבל למה להכנס למקום כזה?
חברות האשראי מחזירות ,מניסיון מול 3 חברות אשראי שונות ,רק צריך ראיה כלשהיא ,לדוגמא שכתוב אספקה תוך 30 יום או משהו דומה

• הוסף לסימניות
השאלה אם אנחנו חוששים כי אנלחנו לא מכירים את זה
כמו שלפני 5 שנים לא היו הרבה שהזמינו בגדים?

• הוסף לסימניות
מה החשש? מקסימום משלמים בפייפאל ויש הגנה 90 יום לא?

גם באשראי יש הגנה ,גם מאלי אקספרס יש הגנה ,אבל ההגנה של פייפאל הכי טובה
ממש לא כזה פשוט

צריך להוכיח
הוכחות קבילות

בכלל לא בכל מקרה פייפאל יחזירו
צריך להוכיח כשל תמורה

קניתי פאואר בנק שהבטיח כמות כי מסויימת
הגיע עם עשירית מזה (מתרוקן אחרי שתי הטענות של הטלפון). ביקשתי באלי וביקשתי מפייפאל כולל צילומים אבל זה לא הספיק

לא קיבלתי מפייפאל שקל

• הוסף לסימניות
תצחקו, אבל בדיוק שנה שעברה לפני פסח חבר שלי הזמין קראוון מתקפל שיש בו תשתית לחשמל מנורה שקעים מזגן
ויש כאלה גם עם תשתית לשירותים
זה מגיע מקופל שוכב על הרצפה נמוך, הקירות מקופלים לבפנים. מרימים את זה עם מנוף, מיישרים את הקירות מבפנים, מחברים את הברגים לייצוב שלא יתקפל ויש קראוון גדול

• הוסף לסימניות
תצחקו, אבל בדיוק שנה שעברה לפני פסח חבר שלי הזמין קראוון מתקפל שיש בו תשתית לחשמל מנורה שקעים מזגן
ויש כאלה גם עם תשתית לשירותים
זה מגיע מקופל שוכב על הרצפה נמוך, הקירות מקופלים לבפנים. מרימים את זה עם מנוף, מיישרים את הקירות מבפנים, מחברים את הברגים לייצוב שלא יתקפל ויש קראוון גדול
תוכל לברר איתו איך הקנייה מפרספקטיבה של שנה?
איך האיכות? אילו עלויות נלוות?

זה מסקרן מאוד ונראה לי גם מעשי

• הוסף לסימניות
תוכל לברר איתו איך הקנייה מפרספקטיבה של שנה?
איך האיכות? אילו עלויות נלוות?

זה מסקרן מאוד ונראה לי גם מעשי
זהו שהוא לא בדיוק קנה את זה - אלא השכיר את זה לשבוע -שבועיים לצורך אחסון מצות שהוא מכר
מה שאמרתי שיש כאלה עם תשתית של שירותים, את זה אמר המוביל והמרכיב
הוא אמר פעם את המחיר, רק אני לא זוכר כעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה