- הוסף לסימניות
מתנצל מראש על האיכות פשוט לא היה לי את המצלמה עלי והייתי חייב לצלם, אז פשוט שלפתי את הסלולרי...
ביקורת בכיף.
צפה בקובץ המצורף 68694
ביקורת בכיף.
צפה בקובץ המצורף 68694
למה שאמחק? דווקא יש משהו יותר טוב בקרופ הזה אם כי, אם כבר קרופ הייתי קורפ טיפה יותר מלמעלה.נכתב ע"י ck770;438162:אפשר להציע?
החיתוך לא 2:3, אני יודעת, אבל ממש אהבתי את המרחב אליו הוא מסתכל, ומאידך השמים לא משהו, עקב איכות הצילום, וגם תופסים הרבה מהתמונה.... בקיצור, חיתוך לא שגרתי.
(אם רוצה, אמחק.)
מרגש, הזלתי דמעה.נכתב ע"י נקי_כפים;438197:המקום הזה הוא חתיכת נוסטלגיה בשבילי.
בתור ילד ישבתי שם בדיוק במקום הזה שעות על גבי שעות (חצר עיריית טבריה)...
סבתא שלי שתחיה גרה כמה מטרים משם,
וגם חתיכת הסטוריה: מספרת סבתא שבתור בחורה הם (היא ואחיה) היו עושים בבונקר הזה תורנויות שמירה מפני הבדואים שהיו באים בלילות לגנוב.
רק לדמיין את הבחורה החסידית ואחיה חסידי קרלין מסולסלי הפיאות עומדים עם קרבין עתיק ומחכים לבדואי עז הנפש גורם לי נחת רוח מרובה
אח.. זה נוסטלגיה, כמה זמן לא שמעתי על הרובה הזה מסבא שלי...נכתב ע"י נקי_כפים;438197:קרבין עתיק...
אתה מתכוון למיקום גיאוגרפי? כי אם למיקום של האובייקטים בתמונה, לא כ"כ מסתדר לי המשפט שהמיקום טוב והקומפוזיציה לא.נכתב ע"י יעקב1;438637:בס"ד
סיטואציה ומיקום טובים. קומפוזיציה לא.
עם כל הכבוד לא ראוי להעלות בפורום מקצועי איכות כ"כ גרועה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים