- הוסף לסימניות
מחייכים על הבוקר
תודהנכתב ע"י meiredri;1719313:תמונות יפות מאוד (יש לי צילום חלאקה שבוע הבא ורציתי לדעת עד איזה שעה יש תאורה כזאת רכה ונעימה והאם בשעה כזאת ממולץ גם להשתמש בפלאש עם מטריה תודה)
נכתב ע"י רותי ה;1719350:תודה
6-7 בבוקר אחר כך עם ככל שנהייה מאוחר השמש עולה ומתחילה להציק..
אני לא משתמשת בפלש
כן מה הבעיה?נכתב ע"י 2016A;1719373:רגע אני לא מבין צילמת את זה ב6 בבוקר?
נכתב ע"י רותי ה;1719382:כן מה הבעיה?
הכי סבבה שיש
כל העולם נקי שליו אין פקקים אין אנשים שמסתובבים בין הרגלים
והעיקר השמש לא מציקה ושורפת
ואני חוזרת הביתה וכל היום עוד לפני.
נכתב ע"י רותי ה;1719382:כן מה הבעיה?
הכי סבבה שיש
כל העולם נקי שליו אין פקקים אין אנשים שמסתובבים בין הרגלים
חוץ מכמה צלמות קטנות..![]()
אשמח לשמוע מה הוספת?!נכתב ע"י PV;1719405:תמונות יפהפיות!!!
הזרימה של הילדים, הפוזות.
בחלק מהן חסר צבע.
חמודה!נכתב ע"י סטודיו EG;1719396:רותי אני לא יודעת מה יותר יפה..
התמונות או הילדים
זה פעם רביעית שאני פותחת את התמונותשלך פשוט אוהבת!!!
צילום ישיר ולא מתיפייף. - שמחה לשמוע זה מה שאני אוהבת!!נכתב ע"י יעל א;1719401:חגיגה של צבעוניות
חדות טובה
צילום ישיר ולא מתיפייף.
ב2 האחרונות היה מוסיף לרדת יותר
יעל כנל איזה צבע הוספת?נכתב ע"י יעל א;1719442:גמני חושבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים