תנו לי ביקורת על המזח--

• הוסף לסימניות
מרגעים כאלו אני נמסה.
הזוג הזה כבש אותי ובטוחה שגם אותכם :)

ובסוף צירפתי לכם גם טעימה קטנה לפני ואחרי..
תהנו!!

7P0A0646.jpg

7P0A0632.jpg

7P0A0698.jpg

7P0A0765.jpg

7P0A0749.jpg

לפני ואחרי.jpg

7P0A0506.jpg

קבצים מצורפים

• 7P0A0506.jpg
    7P0A0506.jpg
    KB 567.3 · צפיות: 419
  • הוסף לסימניות
יאו כמה יופי!
את אומנית!
באמת הקשר הזה שמבוטא פה בתמונות מדהים

• הוסף לסימניות
מי בנה לך את המזח היפה הזה???
מטורף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רותי מהמם
ראיתי ונהנת לראות שוב
שלמות אגדה

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות! שלימות של תפיסות, צבעים ועיבודים!
אישית, לא אוהבת תמונות בלי חולצה, ועוד בקורר הזה

• הוסף לסימניות
המזח המהמם הזה+ הצילום שלך.... מושלם!
עריכות יפיפיות!!!!

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
חגיגה לעיניים!
[סתם שאלה- זה בקיבוץ נחלים נכון?
את יודעת אם יש שם גם רפת?]

• הוסף לסימניות
תמונות יפות ומביעות
העיבוד מוסיף המון!!
את לא גומרת לחדש ולגוון זה כיף!!
בשניה הרגליים החתוכות קצת הפריעו לי

• הוסף לסימניות
ווואו!!!
הכל מושלם
התאורה, הילדים, הצבעים,
והמזח בכלל(y)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה