על המתוקה הזו.

• הוסף לסימניות
:)מהממתתתת!! :):)
אין על הילדים של רוחי, אין!!!

איזה מתוקה כשהיא רדומה ככה, ובכלל השמלה הזו שדודה שלה הביאה מאנגליה, הורסתתתת..!!:)

לא מבינה בצילום, אבל אין עליך! תמונות מהממות ומקצועיות כ"כ!! אני לא מבינה במקצועיות אבל אני מעידה שזה ממש אבל ממש מקצועי!!:)

:)

(מצטער.. הייתי חייב ליישר קו עם האוירה המהמממתתת פה לאחרונה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1000743:

איזה מתוקה כשהיא רדומה ככה, ובכלל השמלה הזו שדודה שלה הביאה מאנגליה, הורסתתתת..!!:)

לא מבינה בצילום, אבל אין עליך! תמונות מהממות ומקצועיות כ"כ!! אני לא מבינה במקצועיות אבל אני מעידה שזה ממש אבל ממש מקצועי!!:)

סורי, אבל אני רוצה לקבל חוו"ד מקצועית, אפשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1000753:
סורי, אבל אני רוצה לקבל חוו"ד מקצועית, אפשר?

הכותרת שלך לא מרמזת על כך..

בבקשה:

תמונה חביבה בהחלט.

הזוית של המצולמת גורמת לה להיראות כאילו היא עומדת ליפול.
הציפיה של הצופה היא לראות אותה בצבע אדום, אמנם צבעי השקיעה מוסיפים לאדמה אבל פוגעים באובייקט המרכזי, גם האיזור השרוף על הגב שאמור להיות החלק היפה בתמונה מציק.
עומק השדה חביב מאוד.
כיוון התנועה של האובייקט הוא לרוחב בתמונה, החיתוך הוא לאורך, חיתוך רוחב היה מוליך טוב יותר את העין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1000743:

ליייייק
תגובה מהממממממת (מישהו אמר את זה פה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה