בקשה על הניסים

• הוסף לסימניות
פותחת אשכול עינייני לפרסום ניסי ד',
קטנים וגדולים, וסיפורי השגחה פרטית.
בתקופה שלנו אנו צריכים עוד יותר להודות על הניסים,
ולהתחזק בתודה והודיה..
כל מי שיש לו לכתוב באשכול זה, מוסיף עוד כוח ומחזק את האמונה..
שנזכה תמיד להודות..

• הוסף לסימניות
סיפור מוזר שקרה לי השבוע.
שכנים פנו אלי שנשבר להם הצינורית הקטנה שמחזיקה את המושב אסלה.
לא היה לי את החלק חשבתי לאלתר מדיבל צינורית כזו
בשעה תשע בערב הם לא ענו לי בטלפון, שהגעתי אליהם הם כבר ישנו.
למחרת פרח לי מהראש, נכנסתי לטמבור בשביל עניין אחר לגמרי ובדיוק מישהו נכנס ושאל אותו אם יש לו כזו צינורית.
המוכר אמר שצריך לקנות מושב שלם, בדק במגירות אולי יש ולא מצא.
זה הזכיר לי שאני צריך ג"כ כזה, הצעתי לקונה לקנות דיבל בגודל מתאים, זה לא הכי מוצלח אבל עדיף מכלום.
כשיצאתי הלכתי מרחוב מסוים שבד"כ אני לא הולך בו כי הוא מאריך את הדרך.
וליד הפח היה מושב אסלה. שבור, עם צינוריות שלמות...

היתה נצרכת פה שרשרת שלימה.
שהשכנים ילכו לישון מוקדם .
שמישהו יזכיר לי בחנות שאני צריך כזה.
שאלך מרחוב שמאריך לי את הדרך
שמישהו ישים את המושב אסלה ליד הפח ולא בתוכו.

חסדי ה', בדברים כל כך קטנים

• הוסף לסימניות
עם כל גלי השריפות שפקדו את ארצינו לאחרונה,
תודה לד' לא היו נפגעים בנפש.
( השריפות היו בסדר גודל גדול יותר מאסון הכרמל שבו קיפחו אנשים את חייהם...)
' אין עוד מלבדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה