• הוסף לסימניות
צילום יפה מאוד.
לדעתי, לנסות לצלם את התמונה השנייה, כמו הקומפוזיציה של הראשון.

• הוסף לסימניות
הכל באותו גוון - העוגה התחתית והבסיס, חסר כאן משהו שיקפיץ את העוגה - - תנסי להכניס קצת צבע

לגבי הזוית צילום - איך שצילמת רואים את כל העוגות מרחוק - חסר לי אחד ברור שיעמוד מולי ויגרה אותי עם כל מה שיש שם בפנים (שכרגע לא ממש ברור מה זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1438715:
צילום יפה מאוד.
לדעתי, לנסות לצלם את התמונה השנייה, כמו הקומפוזיציה של הראשון.

התכוונת לרקע הבהיר?

בתמונה הראשונה זה נבלע במשטח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1438727:
הכל באותו גוון - העוגה התחתית והבסיס, חסר כאן משהו שיקפיץ את העוגה - - תנסי להכניס קצת צבע

יש לך רעיון לגבי הצבע?

• הוסף לסימניות
תתמקדי במגש אחד.
צלמי יותר מקרוב.
מזווית של 45 מעלות .
מגובה מבט של סועד. (ממש כפי שאת רואה מנה לפני שאת טועמת ממנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1438731:
נכתב ע"י טירה;1438727:

יש לך רעיון לגבי הצבע?

לא חייב צבע
כל המטרה להקפיץ את העוגה לעין ולגרות... - כרגע זה נבלע
אפילו אם הרקע היה לבן ועליו העוגה בצורה חדה וברורה זה כבר היה טוב ומכאן עד לאין סוף רעיונות של צילומי מזון
תעברי על אתרים של פטיפורים - זה יתן לך השראה
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
לדעתי יותר טוב

• הוסף לסימניות
לדעתי פחות טוב

• הוסף לסימניות
מבחינת גובה הצילום והחדות יותר טוב, כי רואים יותר ברור מה זה, אם כי הייתי בכ"ז עולה טיפה שיראה יותר מלמעלה.
אבל הבסיס השקוף הזה לא מזמין בכלל, אין הרמוניה האובקייט תלוש ונראה כעומד ליפול
נראה לי התחתיות הראשונות הרבה יותר טובות.

• הוסף לסימניות
נחמד מאד...!! השני יותר מוצלח מבחינת הגוונים.הראשון היה מידי רותח...
באופן כללי התאורה פה נראית לי כמו תאורת מטבח או משהו בסגנון.(פלורוסנט)
הזווית לא מחמיאה - אני עדיין לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.(אגוז בתוך אגוז?)
ובכללי הסטיילינג לא ממש קשור. הצלחת זכוכית בכלל מוסיפה לזה מראה של צילום ביתי פשוט.
כדאי להתקרב יותר לאגוז.
אבל תשאלי את אלה שמצלמות אוכל, הן כנראה ידעו לכוון יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1439195:
נחמד מאד...!! השני יותר מוצלח מבחינת הגוונים.הראשון היה מידי רותח...
באופן כללי התאורה פה נראית לי כמו תאורת מטבח או משהו בסגנון.(פלורוסנט)
הזווית לא מחמיאה - אני עדיין לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.(אגוז בתוך אגוז?)
ובכללי הסטיילינג לא ממש קשור. הצלחת זכוכית בכלל מוסיפה לזה מראה של צילום ביתי פשוט.
כדאי להתקרב יותר לאגוז.
אבל תשאלי את אלה שמצלמות אוכל, הן כנראה ידעו לכוון יותר.

את צודקת מבחינת התאורה, לא הפעלתי את הפלש, לא השתלטתי על כמות האור... (אבל בתמונה השניה גם רואים את זה?
אגב, המוצר הוא טרטלים, בסיס בצק בצורת אגוז ובתוכו פיצוחים שונים עם קרמל מבושל ואח"כ אפוי, משהו מעדן,
הצילום רק לא משדר אותו עדיין ...

ננסה וננסה עד שנגיע, אפילו שכבר פירקתי את הכל. (אבל עדיין הן לא נאכלו , יש להן עוד תפקיד )

• הוסף לסימניות
כדאי לשנות את התאורה שיעשה את יותר מענין
גם wb
הנתונים האלו בודאי ישפרו את התמונה
הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1439321:
כדאי לשנות את התאורה שיעשה את יותר מענין
גם wb
הנתונים האלו בודאי ישפרו את התמונה

הצלחות

מבחינת הWB ההבדל בין התמונות הראשונות לשניה, הוא במעלות K . מה לדעתך יותר מתאים? או אולי בכלל משהו בין לבין?

ואגב, יש אפשרות לדעת בנתונים של התמונה במחשב, מה הWB שצולם?

• הוסף לסימניות
למען האמת בעריכת תמונה אפשר הרבה לשפץ אני לא ממליצה להתחיל עם כל הדבר הזה, כשמצלמים ראו אפשר הרבה לעבד תמונה כמובן שלא ברמת תאורה מעניינת אבל תיקונים למיניהם מאוד בקלות ניתן לתקן בראו
שליטה טובה בwb מגיע עם הזמן
לדוג' לקחתי את התמונה שלך ומגיפג שיפצתי אותו כך שחבל לנפץ את הראש....
בתמונה הזו חסר קצת תאורה מעניינת תגרום לגירוי כך שה-k לא היה משנה הרבה לדו'

קבצים מצורפים

• טרטלים על קריסטל.png
    KB 205.6 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה