כללי על הפירסומת ועל הרעיון

• הוסף לסימניות
זה הרעיון ומשום מה זה נראה לי יבש מידי

איך ניתן לשפר? רעיונות בקשה?

קבצים מצורפים

• מנדי.jpg
    KB 664.6 · צפיות: 14
  • מנדי 1.jpg
    KB 669.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
קודם כל זה לא נראה כל כך מקרר- 1. להחליף למשהו יותר ברור
2. להקטין, כך שהפרטים על הצרכנייה לא יהיו על המקרר כי כך זה נראה עוד מגנט על המקרר.
3. ואת הפתקים יותר לדלל במילים וכן שלא יהיו כולם ישרים (ועדיף להחליף את הכתב)
בגדול הרעיון חמוד ויפה.

• הוסף לסימניות
אתמול, הבן שלי קשקש עם לורדים על דלת המקרר, כבר הייתי בדרך להזמין אותם...

בפרסום - המסר צריך להיות ברור ברגע הראשון, וכאן במבט ראשון זה נראה ניקוי מקררים. צריך ממש להתעמק בשביל להבין את המטרה.
וכמו שהציעו לפני, לקחת מקרר יותר מקררי:) ובכללי שהכל יהיה יותר מקומפז.

הכיון יפה!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הפונט של הפתקים צורם לי.

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה עבודה...

תנשום עמוק כי יש לי הרבה ביקורת

אבל בבקשה תקח את זה ברוח טובה כי עשיתי את זה כדי לעזור ולא.....

שבר ראשון זה באמת לא בדיוק נראה מקרר!

עוד דבר אתה חייב לעשות הצללות מתחת לפתקים כדי להדביק אותם למקרר עכשיו הם נראים עומדים באויר
אין צורך בכ"כ הרבה פתקים מספיק שלוש גג ארבע כדי לקלוט את הענין
והייתי ממליצה לך לא להוסיף לחגיגה ולעשות את שלושת הפתקים בצבע ובצורה אחידה בכל בית נורמלי יש פתקי ממו אחידים בגודלם שבהם כותבים תזכורות על המקרר!
את ה"מגנט" של רשימת שהטלפונים תוריד היא מיותרת ורק מוסיפה בלגן
וגם את החץ האדום
הפונט חייב החלפה והוא לא מתאים באלכסון

כדי לגבש את המודעה יש לי רעיון שיכול לעזור:
דבר ראשון שים תמונה של מקרר רק בפרונט מקדימה שלא יראו את הצדדים על דלת המקפיא תתלה את הפתקים
ועשיו בחלק העליון של דלת המקרר שים ריבוע של צבע לרוחב המודעה ועליה שים את הכותרת טלפון אחד ומקים את המקרר..
ומתחת לזה על חלק התמונה של המקרר שנשארה שים את השלט של הצרכניה

עשיתי ברגע משהו סכמתי... כדי להמחיש את הרעיון

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 307.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עוד הרבה לפני ההצללות.
הרעיון עצמו. חשבתי שמוכרים לוח קיר למודעות---

• הוסף לסימניות
לפונטייפ יש 2 פונטי כתב יד חדשים.

• הוסף לסימניות
תמיד טוב להשתמש עם פונטים קנויים ולא החינמיים.
זה משדר משהו מקצועי יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;763898:
זה הרעיון ומשום מה זה נראה לי יבש מידי

איך ניתן לשפר? רעיונות בקשה?

הפרספקטיבה של הפתקים לא נכונה גם של הפרסומת עצמה שעל המקרר
לחילופין הפרספטיבה של המקרר לא, מה שתרצה.

• הוסף לסימניות
המקרר אמור להיות הרבה יותר צר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה