כללי על הצעת רכישה של פונטים מפונטביט

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה מפונטביט לרכישת
220 משקלים
+ שידרוג הישנים

+15% פונטים נוספים בעקבות זה שכבר רכשתי אצלם בעבר פונטים.
סה"כ 253 משקלים

זמן בחירת הפונטים- שנתיים
כולל אפשרות בחירה מהפונטים של 2014

במחיר של 2500 ש:ח לא כולל מע"מ

האם זה מבצע משתלם? יש להם לפעמים מבצעים משתלמים מזה?
(אם כן, לא אכפת לי לחכות למבצע טוב יותר)

• הוסף לסימניות
משתלם בהחלט!
אולי לא "הזדמנות שלא תחזור" ואולי עוד יהיו מבצעים כאלו או דומים,
אבל שימי לב שעלות כל משקל פחות מעשרה שקלים!
אני ממליצה

• הוסף לסימניות
לדעתי הצעה מצויינת.
יוצא לך פחות מ-10 ש"ח למשקל (9.88 ש"ח ליתר דיוק) - ללא מע"מ
ו-11.56 ש"ח למשקל כולל מע"מ.

אני קניתי בעבר 2 חבילות במבצעים שהיו חסרי תקדים (אחד כסטודנטית והשני דרך פרוג)
ושילמתי בין 13.33 ל-13.85 ש"ח למשקל - עם זמן בחירה של חצי שנה ולא כולל שדרוג - כך שלדעתי המבצע מצויין.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה מבצע שהם עושים מידי פעם.
רק רציתי לדעת אם זה מהמבצעים הטובים שלהם.

או שיש מבצעים אטרקטיבים יותר.

(יש עכשיו מבצע גם על כל המשקלים שלהם בקצת פחות מ- 6000 ש"ח זה יוצא פחות מ7 ש"ח למשקל)

אין לי ענין לחכות להזדמנות הבאה אבל יש לי ענין לשלם כמה שפחות.
אם זה מהמצעים האטרקטיבים שלהם- מתאים לי.

• הוסף לסימניות
לגבי החבילה של כל המשקלים, לי למשל היא לא משתלמת, כי כבר רכשתי 250 משקלים כך שנותרו לי עוד כ-650 משקלים שלא בחרתי - מה שאומר שלשלם 6000 ש"ח על 650 משקלים יוצא כ-9.20 ש"ח למשקל - וחיסכון של 60 אגורות למשקל לא מצדיק את ההוצאה הגדולה מבחינתי.

• הוסף לסימניות
הצעה טובה בהחלט!

• הוסף לסימניות
נשמע משתלם, אבל זה גם תלוי בכמה משקלים כבר יש לך משלהם.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, מי מהנציגים הציע לך את החבילה הזו?
ניסתי לברר עליה בפונטביט ללא הצלחה...

• הוסף לסימניות
הצעה מעולה.

אגב, אשמח בהזדמנות זו לקבל המלצות על פונטים מומלצים, יש לי חבילה בפונטביט לקראת סיום ונשארו לי עוד כמה משקלים לבחור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה