נכתב ע"י srp;1760868:עוד כמה כמוך בפורום ואנחנו מנתחילים להתאזן למצב מקצועי בחזרה...
מדהים!
נכתב ע"י sariw;1761098:כל אחד בטוח שהוא המקצועי שמאזן את הפורום לכיוון המקצוענים..
אה, ואני לא צלמת.
וסתם דרך אגב. מוטי הוא הבסיס, לא מאזן לשום מקום. הוא המקצוע בעצמו... (תעשי חיפוש קצת בפורום..)
נכתב ע"י srp;1761209:כנראה שפשוט לא הבנת את התגובה שלי
לא אמרתי מילה על כך שאני מקצועית
אני אכן חושבת שכאלו ברמה שלי צריכות בעיקר לשתוק, ללמוד ולא לשים פה כל יום כמויות תמונות שלא שוות את ההצצה עליהם, והם בטוחות שהם מעשירות את הפורום...או שזה פורום פרסום בשבילם
סופסוף, מגיע פה הבנאדם (שהוא ותיק פה מאוד זה אני יודעת, אבל כבר הרבה זמן שלא העלה תמונות) שמעלה תמונה שמצדיקה שיתוף ויש מה ללמוד ממנה, מכל הבחינות
נכתב ע"י פוסטר;1762724:תמונה כזו שווה הגדלה במשרד!!!
נכתב ע"י GolanArt;1765145:איזה יופי!
מוטי, תזרוק עוד כמה עצמות...
נכתב ע"י יעל א;1765359:יפה ביותר.
תראה את זה ישר, מעניין...
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים