דרוש מידע על חלקים

• הוסף לסימניות
לעגלת yoyo
אבד לי החלק האחורי של המושב, כמו מדף שחור כזה .
פשו נעלם. ולא כ"כ נח לשכב רק על ריפוד. ואין על מה להשען.
מישהי נתקלה בכזה חלק? אתר? אולי יש למישהי עגלה שבורה שהחלק הזה תקין?

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס יש המון חלקי חילוף
לפעמים לוקח זמן למצוא חלק נדיר יותר, אבל בסוף אפשר למצוא כמעט הכל
רק לאחרונה תיקנתי את העגלה עם חלק שהיה ממש קשה למצוא, וב"ה מצאתי שם.
זה החלק?

• הוסף לסימניות
יואו, צדיקה
זה החלק.
את האמת שהילד כבר בן 3, אבל אמרתי אפילו אם העגלה מעכשיו כבר לא בשימוש לא חבל לקנות עכשיו את החלק וכך לשים בצד את העגלה כשהיא מושלמת?
תודה רבה!!!!!
עכשיו כשאני מתעמקת אני חושבת שאולי זה יד שניה, זה נראה שצולם בבית, לא?

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה יד שניה
אמנם אין הרבה אנשים שהזמינו את המוצר, אבל הפידבק על המוצר הזה ספציפית - הוא 5 כוכבים
נראה שהמוכר לא משקיע מי יודע בתמונות. כי יש לו עוד מוצרים שהוא מצלם על משטח מקומט כזה
אם אני הייתי צריכה את החלק הזה, הייתי מזמינה. בפחות מ 60 ש"ח יש לך שוב עגלה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה