על טעם וריח....

• הוסף לסימניות
שבוע טוב, מקווה שתהנו!

קבצים מצורפים

• טעם וריח.jpg
    KB 608.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הקומיקס חמוד ומביע.
(לא כ"כ הבנתי מה הבעיה להגדיר כך סוגי צבעים?!...)

• הוסף לסימניות
התחלתי לחכות, ראי חויבת (:
חמוד מאד!

• הוסף לסימניות
זאת לא הסבתא מקופת חולים מהקומיקס הקודם? :)

(שתדעי שאני שמחה בכל פעם שאני רואה שהעלית קומיקס חדש. אוהבת מאוד את ההומור שלך, עם הנימה הסרקסטית המובלעת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;702423:
זאת לא הסבתא מקופת חולים מהקומיקס הקודם? :)

(שתדעי שאני שמחה בכל פעם שאני רואה שהעלית קומיקס חדש. אוהבת מאוד את ההומור שלך, עם הנימה הסרקסטית המובלעת...)

אכן זו הסבתא הזכורה לטוב.
גם בגיל הזהב אפשר לעשות הסבת(הסבתת)מקצוע...:D

• הוסף לסימניות
א-ו-ה-ב-ת..!!!!
לקח לי זמן להתרגל לשינוי בקומיקס...
אבל אין עליך!!!!... אני אוהבת!
אגב-
אני מחכה תמיד בקוצר לשבת... לראות מה תפתיעי הפעם..!!! :)
תמשיכי להצליח, רחלי!!

• הוסף לסימניות
הרעיונות שלך משו...
והביצוע בהתאם :)
אהבתי! מחכה לקומיקס הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה